Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0paris0

diamond26

no a ked som sa pytala ci by bol problem tak mi povedala sestricka na internom, ze aby s tebou ak budes velmi krvacat nemali pocas op robotu, ktora nie je v naplni prace xi xi/ no mne to bolo takto vysvetlene/

ajka1988

ahojte dievčatá potrebujem poradiť, objednala som sa do BB ale objednali ma na konzultáciu až v novembri a operácia vraj y prebehla až o rok v júny.. To je dosť neskoro. Neviete ešte o nejakom dobrom chirurgovi u ktorého sa nemusí čakať až tak dlho? Ďakujem

diamond26

Baby ktore idete na operaciu zajtra,sobotu anajblizsi tyzden kedy mate dostat menstruaciu ak sa mozem spytat ?......Ja idem na opku v pondelok a dostat by som mala prave v ten tyzden ,dufam ze to nieje problem ....

adka_22

dadulienka8285
sme na tom podobne ja idem na opku do BB 20.9. a tiez mam nagor anatomicke 290 ml VP...a mam 172cm a 50 kg :)

ZuZulla

dudulienka

Neviem lebo vacsinou dava gulate teda neviem možno nie, len som si myslela... noo aj ja som chcela stredny profil tiez mam pod 74, ale nedal mi dal mi vysoky sice som sa nepytala na to... ale on vie čo robí ja len tak som zvedavá... tak nech sa ti opka vydarí :) a kam ideš BB ci Pezinok ?