Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuza123

Dievcata
teraz Vas ide na raz nejak vela.Vsetkym Vam budem drzat palce.Ja idem toho 4.10 do BB a bojim sa ako šlak.Potom vsetky pište čo a ako DRZTE SA

ajka1988

janika1531xx
a v poprade je aký pán doktor? no som z Martina. Je pravda že je to ďalej ale vzdialenosť mi nevadí.

janika1531xx

ajka 1988

Ak si sa objednavala u dr.červena a chceš isť skor tak skor do Popradu,,myslim že tam majú ešte volne terminy na tento rok.Ale na konzultáciu možeš isť aj do BB.Asi to budeš mať daleko ale bude to stať za to.

diamond26

jankaaaaaaaaa

No ja som citala len nieco ze moze byt zvysene krvacanie ci co ..ale citala som uz aj take z enormal operovali aj ked mala zena ms..nos ..prsia atd..tak neviem...snad nedostanem v pondelok ale aspon koncom tyzdna..popripade po operacii....nastastie mavam ms taku ze o nej ani poriadne neviem a 3-4 dni :D cize pohoda

Bianca1236

ajka1988 ak si chcela ist k dr. Cervenovi, k nemu sa caka strasne dlho. ale vraj je najlepsi. potom tu mas aj dr. Gubu alebo Fabryho, Trska, Jezovitova, v kosiciach mas kliniku Chirmed s dvoma super doktormi...je ich habadej. ale baby tu pisu ze sa u Cervena oplati cakat. aj ked to neznamena ze ini nie su dobri

jankaaaaaaaaa

podla mna odporucaju mat po MS kvoli tomu aby si ty nemala potom starosti este s ms ked sa budes doma zotavovat z operacie, ale na samotnu operaciu to ziadny vplyv nema.

dadulienka8285

tak ja teraz uz vobec neviem ake by som si mala dat doki spekuloval aj nad okruhlimy ale nakoniec mi dal anatomicke ale vobec neviem s akym cislom mozem pocitat ,teraz nemam vobec nic len bradavky :)prosim poradte

diamond26

oparis0

Rozumiem ..:D a ty mas po ms ?...ja som brala dokonc aaj norethisteron na oddialenie lebo mi to vychadzalo presne na termin ...snad to bude v poho no..ja som uz citala na nete aj take ze operoali pred ms..aj pocas nej tak neviem ...:D