Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lia1984

Aj ja cisarom a to, co nasledovalo, bol brutal. Prsia tak neboleli ani z polovice. Ja by som dokonca tvrdila, ze to bola mensia bolest ako po vybrati osmiciek. Takze pre istotu si kup nejake lieky proti bolesti, ale ak sa budes snazit normalne fungovat, nie len lezat v posteli, tak ti mozno ani nebude treba ziadne analgetika.

manula

lia, rodila,ale cisarskym ,neviem ani co to je kontrakcia,ale cisarsky bol v pohode co sa tyka potom ...preco neporovnatelne?porod horsi? dufam..

manula

lia, dakujem za info,lebo vobec neviem aku bolest mam cakat a nazory na to sa velmi roznia...zavisi od prahu bolesti, no :)snad zmaknem...nie som nijaka babovka :D ale mozno sa nou stanem :))) radsej na to nemyslim, uvidim po

lia1984

Dik, a neboj, bude to dobre. Co sa tyka bolesti, tak to nie je az take zle ako som cakala. Ja mam pod svalom, spod pazuch, prve dva dni som si preventivne davala Nalgesin a potom sa to uz dalo vydrzat.

manula

lia, to ma mrzi :( snad to tentokrat vyjde k tvojej maximalnej spokojnosti, vsetko sa moze stat a musime s tym ratat,ale vobec sa mi to dobre necita dva dni pred opkou

manula

rozhodila som siete a uz aj flector si tu na mna caka :D kamarat mi vcera doniesol krabicku snad bude stacit ..aj ked radsej by som to vydrzala bez tabletiek,ale taka dobra asi nie som

lia1984

Ahojte, kocky. Som pol roka po opke, pisala som sem v zaciatkoch, ked som bola zufala. Bola som u Cervena, BB, predtym som mala ronomerne jednotky, teraz krive trojky, jedno vyssie, druhe nizsie. V novembri idem na opravnu operaciu, po ktorej budem mat dalsiu jazvu a nikto mi nezaruci, ze to bude ok. Aj takto moze dopadnut plastika prs, predtym ma to ani nenapadlo. Tak vam teda drzim palce, aby bolo vsetko podla vasich predstav.

janika1531xx

ajka1988

Dr.červen operuje v Poprade ja mam termin 17.12 klikni na
www.medicor.sk a skus tam zajtra zavolať či maju ešte volný termin.