Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

lia

tak potom myslim,ze sa zachoval seriozne,ked ti sam navrhol opravu,ci?tak drzim palce,nech mas uz prsia konecne podla predstav!

lia1984

Tak jo, drzim ti teda palce. Je pravda, ze lepsie je cakat horsi priebeh a potom byt prijemne prekvapena. Ozaj, kde si vlastne davas robit prsia?

manula

lia,no mam doma flector uz a budem sa snazit normalne fungovat v ramci moznosti samozrejme, neprepinat sa, nechcem len lehnit

manula

lia, no si si uzila, sakris :((
to vazne cisarsky teda po si mala taky horsi priebeh? mna akurat velmi trapil bolehlav inak nic..a osmicku mam tiez von a to bola uplna pohodicka..no som zvedava..lebo aj co mam kamosky tak v pohode zvladali, to len tu som citala vselico, ako to tazko poniektore zvladaju a dost zle opisuju..preto tie obavy,ale tak radsej cakat horsie a bude to lepsie :)

lia1984

Pytala som sa na reopku, lenze on mi stale navrhoval nejake neinvazivne metody, ktore v konecnom dosledku vobec nezabrali. Aj tak bolo treba pockat cca 6 mesiacov, nech tie prsia uz nepracuju a nech vidi, ako sa to da najlepsie opravit.

lia1984

Jeden prsnik mam celkom prirodzeny a druhy je nizsie a tym padom je bradavka dokonca vyssie ako na tom normalno, takze vyzera uplne divne.

lia1984

Ano, zase k Cervenovi. Pokles mam od zaciatku, ako mi na druhy den po opke ukazali prsia v zrkadle. Doktor mi ho hned v ten den rucne posuval, potom zase o 3 dni, potom o tyzden, o 10 dni a potom to uz bolo tak zrastene, ze sa to uz nedalo posuvat. Chybu si nepriznal, ale ani mi nevysvetlil, preco je vlastne jeden nizsie ako druhy. Specialnu podprdu som nosila skoro 3 mesiace, podliepala som si prsnik leukoplastom atd. A nic. Prednedavnom z neho vyslo, ze treba opravnu operaciu.