Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

diamond, mozno ti daju neviem ako je to v PK...ja som si radsej uz vybavila..ano, ja idem zajtra rano..odreagovala som sa uz v stredu :))))

diamond26

manula

Kruci ked je to na predpis tak to uz nestiham lekara mojho dnes je tam len do 11....a oni mi tam nedaju niake tabletky na domov ?...ty ides uz zajtra rano na op ?..ja sa idem dnes vecer este trosku odreagovat von ...asi by som ale nemala vela pit vsak ?dam si len sampus...:)

manula

baby, to je ako naschval, zrazu same problemy :(( mrzi ma to aj za vas, a zaroven stres takto den pre opkou mam coraz vacsi, ze ci mam ist do toho...ked potom taketo problemy..pocas tychto 5 mesiacov, co tu travim s vami, sa tu skoro nic nevyskytlo a teraz toto :(

manula

diamond, podla mna to nevadi,ked dostanes po opke, ide o to, aby si nemala pocas opky, aj ked uz by ti to spravili aj pocas nej, to, ze budes mat po, bude len horsie pre teba nic viac, ze s tym budes mat este ja problem, takze myslim, ze pohoda
ten flector je len na predpis a potom stoji do 6 eur ze vraj, mne ho vybavil kamos,ale obvodna lekarka ti ho predpise :)

Luxury

lia1984, drzim place,nie si jedina, ja tiez riesim podobnu,asi aj rovnaku vec.
arri, tiez som stale dufala,ale podla mna inak ako reopkou sa to nenapravi.

arri

lia1984
ahoj, ja som bola zaciatkom aprila na OPke a presne ako u teba o 10 dni mi ich doktor podlepoval lebo som mala pokles na pravom prsku, tak som to mala mat 2 tyzdne ale nechala som si to dlhsie pre istotu, no nepomohlo, na dalsej kontole v juni ked som povedala ze som nespokojna ze by mohli byt vyzsie tak mi ich zas podlepil, zevraj sa to da este spravit lebo este to nieje zrastene, to som mala podlepovat tak mesiac az mesiac a pol ale podlepujem este do dnes lebo este nie som 100% spokojna ale uz sa mi to zda o nieco lepsie. A dodnes spavam este stale v podprde, aj cez den chodim len s podprdou a dufam, ze sa to spravi. ;-)

diamond26

manula

A myslis ze to bude moc vadit ked mam dostat ms po operacii niektory den ?Ja dufam ze nie..nerada by som termin prekladala kvoli tomu ach ...A este sa chcem spytat na ten flector to kupim v lekarni bez predpisu ?Kolko to stoji ?

lia1984

Dakujem, babenky, idem pomaly buvat, lebo rano ma zobudi moje male cudo. Drzim vsetkym palce, aby ani jedna z vas nezazila take sklamanie ako ja a aby ste v pohodicke zvladli rekonvalescenciu. Pa