Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

skoro nonstop nosim podprdy, ramienko som si davala nakratsie a barco a nemam dojem ze by sa daco pohlo smerom hore :-)

arri

luxury
ved ty si bola spokojna. Ja momentalne podlepujem uz len pravu stranu, lava sa pekne usadila, je to dost neprijemne kolkokrat sa mi koza natrhla pod paskou, ale nadej zomiera posleda a dufam ze sa mi to nakoniec poriadne zrastie a nebudem musiet na reopku. Nezijem na SK a k Dr. to mam 1000km, dufam ze sa tomu vyhnem.
baby co mate pred, drzim palce nech ste spokojne ;-)

macka26

baby mam preinstalovany pocitac a neviem sa dostat na rajce... nepamatam si heslo a meno.. livaa to si pamatam ale ostatne som mala automaticky, komu mam napisat?

manula

0paris0,
no tesime, tesime, ale ja uz zacinam mat taku tazobu na hrudi ....a to ich este nemam :))))) fuuuuu...ano, rano rano...vidime sa :)

0paris0

manula

no tak sa vidime a tesime na jeziska co pak nam nadeli xi xi...musim aj ja vybavit nejake tabletky este..teda ty o 10? ja som rano o osmej