Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

diamond, nenamalovana som sla, tak sa ma a ja spirala uz vobec nie, ja ked som sa zobudila z narkozy mala som plne oci kremu asi framykoin, takze to by si vyzerala uuuzasne taka rozmazana, neries ziadne malovanie..naco aj ? :D

diamond26

Ja budem rada aj za tie dvojky..myslim ze to je taky ideal..dvojky ..no maximalne trojky..hlavne ze nebudem plochaa ako lata :D

manula

samozrejme 300 nie su trojky, 400 stvorky zavisi aj od postavy,len ked mne povedal, ze skoro stvorecky, tak predpokladam, ze to budu slabe trojky a krasne plne dvojecky, nieco medzi tym , silviklh suhlas s tebou...

silviklh

diamond,s 300 velke mat nebudes.to budu take asi vacsie dvojky. to neznamena,že ked 300-trojky,200-dvojky atd...

manula

diamond,
ani ja som nechcela velke :) to budes mat asi take trojecky..ja mam ze vraj tak stvorecky,ale nevyzera to tak...ale ved ja to ani neviem posudit,ked som mala ledva jednotky :)))

manula

strawberyca,
zavisi ako sa ti hoja jazvy,ale vedia sa zahojit a zostat takmer neviditelne a koji sa bez problemov aj so silikonmi :)

diamond26

joja22

ja velke ani nechcem :D mne uplne postacia take dvojky...to z toho myslis ze budu ?:D....teraz nemam ani jednotky....