Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

no asi sa blizi vecer, aj bolesti sa troska zvysuju hlavne stichy nejak bolia :/ a si ich vidim tak to je prelepene slabo nejak ze to tam mam aj take cerstve kusok a krvave..snad som si to nenatrhla nejak ..skarede to je...

manula

diamond dali mi tu nemocnicnu koselu,ale na operacke dole a kym som zaspala ma nou prekryli a mala som nohavicky, takze neber tangace, bude ti lepsie :)

0paris0

ja som bola od rana stale na nohach no kym som prisla do bb a tak uz citim ze stacilo idem lezat k telke tiez a pozerat farmu

diamond26

manula

Ak sa mozem spytat..tam ti dali niaku koselu ked ta isli operovat ?taku tu zelenu ?a to si si dam do pol pasa vyzliekla ci ako to je ?snad tam nebudem len v gatkach lezat :D