Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joja22

Petra 10 neboj bude to dobre, bala som sa narkozi,ale baby to je tak uzasna vec zobudis sa na izbe,ked budes mat bolesti sestricka ti da tabletku pomozu ti na wc furt sa chodia na teba pozerat.Uvidim ,ako sa usadia zatial som prekvapena cakala som,ze to bude ovela horsie.Petka ,ale kazdy organizmus to znasa inac

joja22

diamond ja som bola v PK vecer jogurta pecivo,rano zemla jogurt ,ani mne nedovolila sestricka coca-colu drzim palce

Petra 10

joja22 naozaj je to v pohode?Ja sa strašne bojím tej bolesti,dá sa to vydržať?Ja idem v oktobri a už teraz sa bojím...

arri

diamond
neviem nemusis si k jedlu nic brat, dostanes na klinike, aj tak moc jest nemozes a ani ti nebude chutit. Väcsinou radia baby si zobrat coca-colu a nechat ju odbublinkovat (cukor a kofein ti dodaju silu) ale mne to sestricka aj tak nedovolila, ale mozes skusit.

joja22

baby tak patrim uz medzi vas som prsatica,operovana vcera v PK uz som doma, bolesti sa daju vydrzat,starostlivost a pan doktor na jednicku,dzim vsetkym palce ktore mate pred

diamond26

arri

Dakujem :)..inak ak sa mozem este spytat..ako to je s jedlom?priniesla si si nieco z domu alebo kupila priamo tam ?to mi tam prinesu oni ci si to budem musiet kupit sama ?...:-)

arri

diamond26
ja som mala maly kufor, ale staci ti aj neaka mala taska, moc veci tam potrebovat nebudes ;-) prajem vsetko dobre, nech si spokojna

dadulienka8285

ahojte ja idem k dokimu v utorok 15.30,alebo v stredu 15.30 chcem sa ist uistit ci mi stacia 290 ml stredny profil a anatomicke ci to bude aspon nejake B ...dakujem kocky velmi sa bojim ...