Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petrusa

Bon bony
No som 2tyzden dnes po opke... A urcite mu budem uajtra volat ale ked to nevidi neviem neviem mozno v pondolok na otocku zbehnem za nim uvidim vsak co povie do telefonu... Ale bojim sa ze sa mi pootacal abo tak i ked to je gulate takze to by malo byt nic...
No uvidim este dnes vecer ci je to ine a potom uz len volam :(

ZuZulla

Vivien no jasne citim ten sval ešte dost.... a ruky v pohodke su... ja uz by som ich najradsej zdvihla normalne hore bolelo by to ale mne to uz nebavi :DD ... teda neviem ako myslis sval ... prsia ma bolia ked sa hybem musim opatrne a hlavne hore a naboku

ZuZulla

Vivien123
No aj ja bez liekov tie som brala len prvý deň doma a aj tak mi nezaberali, ale zvladla som s prehladom :)
A ešte ma teší, že mi ,,neodumreli" bradavky. Niekde som čitala že možu znecitliviet aj nastalo, ale to asi zriedka, ale bala som sa toho.
A v utorok idem do BB o 14:30 tam byt tušiim a ty ?

diamond26

Baby ja sa desiiim tych drenov..boli to ked vam to vyberaju ???a to vam tam neostane potom dierka niaka mala ?ja tomu nerozumiem ako to tam je zavedene...uz v pondelok idem na vec ach jaj....:-D

Vivien123

ZuZulla,

no ja tiez v pohode... Tlaky pri vstavani mam sice stale, ale uz to boli o dost menej. Ale ten sval akoby ma tahal. Kazdopadne predstavovala som si vacsiu bolest, tak som rada ze to takto aj bez liekov zvladam.

No a o tej nude mi hovor nieco :))

Kedy ides v utorok na kontrolu?

bon bony

petrusa neboj ved to mas urcite dobre fixovane tam sa nemalo co otocit a este gulaty. a je to nejake vyrazne oproti tomu druhemu? no tazko sa mu bude vyjadrovat cez fon ale mozno bude vediet co myslis ak sa s tym stretol, neviem odkial si ale ak to mas kusok tak urcite skoc za nim,predbezne sa ohlas ze prides a pozrie sa na teba. Tie 2 tyzdne po opke vypadaju vselijako tie prsia neboj nic!

petrusa

Bon bony
No som 2tyzden dnes po opke... A urcite mu budem uajtra volat ale ked to nevidi neviem neviem mozno v pondolok na otocku zbehnem za nim uvidim vsak co povie do telefonu... Ale bojim sa ze sa mi pootacal abo tak i ked to je gulate takze to by malo byt nic...
No uvidim este dnes vecer ci je to ine a potom uz len volam :(

bon bony

petrusa dakujem si zlata :)
podla mna sa stresujes zbytocne bo prsia sa ti este zmenia dost, usadia odpuchnu, teda neviem kolko si presne po opke ?
ja si tiez nahmatam na jednom prse zo spodu tie hrbolceky, citala som ze to je normalne,ale nikdy som sa na to nepytala doktora,ma to nenapadlo, ale to je v poriadku urcite no a s tym co pises ze je akoby zrezany, neviem si to predstavit ako to myslis, je nejaky plochy? nie je len moc opuchnuty abo čo ? neboj nic, zavolaj fakt doktorovi a sa ho spytaj,on ti povie co a ako! volaj volaj a neboj a daj vediet potom

ZuZulla

Vivien123
Ahoj :)) ja zvladam všetko v poho zatial, len sa nudím jak pes ...
A vždycky ráno ma prska bolia dosť, ale potom počas dňa už skoro vobec a do rana to zasa začne hlavne pod pazuchami ja neviem jak keby som bola v noci namesacna a cvicila alebo co:DD
A ty ako???