Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

ja mam 400 a som rada, ze ma tu baby ukecali, ze nemam zvazovat mensie, vobec to nie su bomby ako som sa obavala a ako ma viaceri zo znamych strasili:))) menej by mi bolo asi malo, viac vela...je to presne sumerne mam pocit k mojej postave ako mi potvrdil doktor...:)

joja,jasne nech nie su ziadne komplikacie, nech sa pekne usadia a sme fit:)

manula

joja,
tak sme to zmakli,ale asi sme sa ani nevideli :) zdielam presne tvoje pocity a suhlas so vsetkym co pises, takze sa uz nebudem opakovat, tiez som cakala, ze to bude horsie..ale prekvapivo zvladam :))))
vela som pocula, ze dnes bude najhorsie..ale nic take necitim..snad je to teda najhorsie toto a uz bude len lepsie

diamond,
jest ti daju, no asi nebudes mat chut :) mala som tasku co nosim na cvicenie a dreny v PK nedavaju, takze neviem,ale tie bolia, ten vyber, ale musis vydrzat! ked su dreny budes skor fit, vraj :) drzim palce na zajtra !!!!!!!!!!!!!!!!! a neboj toho, cakaj horsie a mozno to bude lepsie..priprav sa na bolest a mozno ta to prijemne prekvapi :) budem na teba mysliet :)

diamond26

manula tak uz to mas za sebou,vcera som na teba myslela :)) mna to caka zajtra rano uff......

joja22

ja idem do ULk a vraj tam je niaak restauracia kde sa da zakupit si jedlo ktore ti odporuci lekar...ale neviem ako si to zakupim ked budem tak neschopna :D ze ci mi to prinesu oni alebo co ..uvidim zajtra..

manula

halloooooo...dievcata, mozte ma privitat medzi ceckanami :)))))
zatial spokojnost aj sa to da zvladnut ..ale nechcem to prekecnut :)