Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

0paris0,
ja zvacsa lezim,moc mi moj spolubyvajuci nedovoli behat, ze to prehanam :D tak poslucham, este rano na klinike som dala ibalgin 600 a o druhej som skusila, teda bol mi nanuteny ten flector,ale necitila som uvolnenie,ale teraz mi je ok,celkom ...

manula

Mata, ano, mala som tam byt na 10,00 ale je bezne ,ze sa caka, doktor si urcuje poradie,ale ostatne boli na 8,00 ,len ja s mojou spolubyvajucou na 10,00 a isli sme aj posledne :) praveze tam bolo lepsie cakanie ako keby som bola doma cely ten cas, doma by ma pokusalo jest a pit, nebolo to 2x prijemne,ale ubehlo to,pokecali sme na izbe,pohodlicko, tv...ubehlo to...stalo za to pockat si,neboj :) to uz je najmenej ani stres sme nemali vobec, je tam taka pohoda, velmi uvolnujuce a super atmosfera, vsetci skveli :)))

0paris0

joja22

mala bola nervozna chudatko prvy krat bola bez mamy ale je to statocne bbo takze pohoda..dnes lezite? ste aj na tabletkach?

Mata221

manula

fuuuha o 16nastej?! a co si tam dovtedy robila? podla coho urcuju poradie? to asi neviem hm?! no ked si predstavim to cakanie, stres do toho uff :)

joja22

oparis citam,ze si tiez zatial spokojna,mala princeznicka to zvladla bez teba? Rano sme boli spolu uz si doma ?ty si bola prva a ja druha

0paris0

manula

ja som isla prva a dnes som dochadzala o 8,45 bola som tak s takym malym babom...zvladam tiez v pohode a myslim, ze výsledok je zatial very good fasa:-)))