Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

diamond26

hanadeka

Dakujem ..snad to dobre dopadne a budem spokojna :)

Ak sa mozem spytat teba dr guba nechcel operovat ci preco bol k tebe taky ?nerozumiem tomu..preco ta poslal na psychiatriu ?

hanadeka

diamond 26
uz sa k nemu neodvazim ist..
tebe drzim palceky,k uspesnemu zvladnutiu daneho zakroku
prsia mam bez zasahu skalpelom,ale co v okoli pocujem o Gubovi,zeny ich maju velmi esteticky zoperovane
tvoje budu tiez,ale mi nevycitaj to,ze som ta oboznamila s mojóu skusenostou z ULK

diamond26

Ja som mala prsia mozno len o cislo vacsie po porode..potom mi veelmi rychli splasli a ostali presne take ake su :)cize ziadne.....:)

diamond26

hanadeka

Ale ja nekojim uz dobre davno tak neviem ocom rozpravas :) cize na operaciu mozem normalne ist....a pribrat 5 kil ja nepriberiem ani kilo poriadne..mame to v rodine :)ale vychrtla nejsom som taka akurat..stihla..tak myslim ze tych 300ml by malo uplne stacit:)

hanadeka

diamond 26
nie tak davno si ukoncila iba laktaciu,pockaj rok ,dva a skus pribrat cca 5 kil,mne narastli prsia z A 75 na D 75

prsne vazivo mas teraz ochabnute kvoli predoslej laktacii,skus pockat..
tiez som bola u neho pocas MD,skus si to rozmysliet.Viem,ze s jeho pracou budes aj tak spokojna,ale neviem ci naozaj ma vyznam podstupit tento druh zakroku a siahnut si tymto sposobom na zdrave prsniky
nechapem,preco ti nenavrhol,aby si pockala s tym po nie tak davnej laktacii a par kil pribrala a potom sa opat k nemu vratila

hanadeka

ja som bola u toho doktora a ma drastickym sposobom poslal na psychiatriu..
ja som pri nom pri ovela nizsej vyske vazila tolko,co ty
asi reaguje podla sympatie..