Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0paris0

a zdaju sa vam velke ci take akutat? inac ta podprda je dost nemozna tie prsia v nej vyzeraju dost divne...uz aby bola dole, ale to sa este nacakame

manula

0paris0, joja22

ja som sla spat asi o 01,00 som to natahovala, nech dma cim neskor flector a idem spat, mala som v plane aj tbl na spanie,ale nedala som , spalo by sa mi dobre, no budila som sa a ked som sa zobudila trvalo,kym som zaspala,nadranom sa mi uz nechcelo lezat a tazko sa mi vstavalo do sedu, tazsie ako cez den,ale inak tiez neoblezim ani teraz a rano som uz po siedmej musela z postele,lebo sa mi nedalo lezat..ale tak stale lepsie ako som ocakavala..len tie stichy rezu,palia...

0paris0

joja

tak paradne aj ja chodim po byte ako tiger v klietke ..ale cakala som ze sa tyzden nepohne z postele takze fajn

joja22

oparis ja som zaspala asi o jedenastej a zobudila som sa o piatej rano.Chrbat boli aj mna,snazim sa viacej chodit ako lezat

hanadeka

jankaaaaaaa
ja som mala v tom obdobi ked som plastiku zvazovala 75 A a az ked ma dr."vypoklonkoval" z ambulancie,tak do dvoch rokoch mi narastli zial aj s narastom hmotnosti na 75 D..

jankaaaaaaaaa

hanadeka: chcela si si dat zvacsit prsia ked si mala Dcka??
a to akoze lekar ta poslal na psychiatriu a ty si mu nato nic nepovedala ani si sa nic nespytala, len si sa otocila na opatku a odisla prec bez slova?
akoze nerozumiem

diamond26

hanadeka

Preco mas strach ?ved mozes skusit ineho doktora ked si s hentym nebola spokojna ci nie ?....utekam ja uz spat pomalicky..rano musim skor vstat..:)tak ozvem sa az ked budem mat po zakroku...

hanadeka

diamond 26
neviem,preco..nerozumiem,preco..
niektore zeny su v ordinaciach plastickeho chirurga pravidelne a nic take sa im ani po dvadsiaty krat nestane..vid.Eva Cifrova..
ja uz len zdialky sledujem,ake novinky sa deju pri skraslovacich procedurach,ale uz mam strach k takymto doktorom zaklopat..
dufam,ze teba nic take nielen u neho nestretne