Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

KatkaLopatka

0paris0

musíš poslať svoju fotku pred a po operácii na mail baskabahnova@centrum.sk a dostaneš inštrukcie čo a ako ďalej :)

KatkaLopatka

Bianca1236

No vypadám oveľa lepšie, škoda ešte tých nesúmerných bradaviek, asi to dám v budúcnosti ešte modelovať, aj keď ma všetci presviedčajú, že to nieje až tak hrozné. :) Písala som ti hneď na FB, asi ti nedoručilo správu alebo čo. Hojím sa fajn, už sa aj sprchujem a prelepujem si ranky, sú úplne malilinké, myslím, že to vôbec nebude vidieť :) Teším sa a pomaly si zvykám. To spanie ne chrbte je zo všetkého najťažšie. Ešte mi niektoré pohyby robia problém, ale je to každý deň lepšie a lepšie :)

0paris0

joja

aj ja som spokojna... ktovie o kolko sa zmenia ked odpuchnu..nevies kolko to trva kym opuch prejde? ako sa citis?

Bianca1236

katkalopatka mas ich krasne prirodzene. ako sa citis? hojis sa dobre? som ti posielala mejl ale neozvala si sa, vsetko je ok?