Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0paris0

manula
ano tie... aj ja mam siklieku len keby mala trosku vacsi vystrih nebolo by naskodu nemam ani jedno triko ku krku:-))

manula

0paris0, no nepotesila....ale tak vydrzime,no mala som pocit, ze je to menej..wobenzym...doniesol mi domov 40tbl a teraz citam , ze 3x10 denne, no na to sa mozem :D:D:D nechcem hltat tolko tabl, dam par denne a koncim...to je potom nenormal drahe :/
podprsenku mam zo siklienka.sk podla odporucenia lekara ak si teda myslela tieto pooperacne...nie som si ista:)

0paris0

poslem ..podla mna su wobenzyn vyhodene prachy moja segra aj otec ho brali a ziaden ucinok...to len teda zo skusenosti co viem

manula

ja uz nejak nespominam a nechce sa mi to tu hladat, ako to odporuca dr.cerven? kolko nosit podprdu cely den ? a kedy uz len na noc?? pripomente mi to pls :)

manula

0paris0
ved mozes poslat po zatial v podprde, aj ja sa tak odfotim a poslem :) inak som spokojna s velkostou aj ked v podrde vyzeraju ako vyzeraju a naholo su vacsie, kedze podprda stahuje dost, tiez som zvedava,kedy to odpuchne a zacne maknut? wobenzyn zacnem asi tiez brat, poslem priatela do lekarne, dobry napad :)

Bianca1236

katkalopatka
je pravda ten fb mi dost blbne. no som rada ze si ok :) podla mna vyzeraju tvoje prsia super, velmi prirodzene, a tie bradavky tiez. ono ked ich ja budem mat cele orezane a gulate ako od kruzidla budu take neprirodzene..take ohranicene budu. ale co narobim :) ale samozrejme ak ta to casom bude trapit preco nie, daj si ich porobit :) ono hlavne aby si bola ty spokojna, na nazore inych nezalezi ;)