Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

cele 2200 e a termin opky si dam na november, musim tam este zavolat...inak aj mne povedal ,ze to bude ciastocne pod sval a ciastocne pod zlazu, ze oni tak robia

leus

holky, tak ja som dnes bola na konzultacii u Dr.Kacmara v KE, uz po pol hodine sedenia s nim som si bola ista, ze chcem aby ma prave tento doktor operoval.Skvely profesionalny pristup...

0paris0

myslim si ze ibalgin atd. je ucinejsia a rychlejsia forma proti bolesti a podstatne lacnejsia..ja len ak nahodou rozmyslate nad kupou Wob. nie je taky zazracny

manula

Lia, to je fajn, no mozno to nebolo ani vdaka wobenzymu len zhoda navod...ale tak podstatne je, ze to preslo...zjem aspon co mam doma..len mi pride divne natlacit tolko tbl naraz

manula

0paris0, zidu sa na nove podprdy napriklad :))))
no ja mam triciek ku krku dost, no iba jedno na zips co si mozem dat,kedze cez ruky asi nenavlecem este ..preto chcem,aby bolo chladno, aby som mohla nosit mikiny...

Lia86

Babulky,

Pisete o tom Wobenzyme, ja som si ho neplanovala po opke kupit, ale mna po par dnoch zacalo nenormalne stipat na pravej strane rebier pod pazuchou pri kazdom pohybe, ako keby ma niekto rezal nozom, tak som draheho vyhnala do lekarne, ked som si precitala ze denne davka 3x10 tabliet, skoro ma prekotilo, ale uz na druhy den som citila velku ulavu a par dni na to mi to preslo. Takze ja mozem len pochvalit. Ale na druhej strane ak nemate nej tazkosti, tak asi netreba... tot moja skusenost:)