Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

diamond26

MANULA

TAK UZ SOM DOMA AJ JAA:-)) bolest zatial zvladam aj ked mam tabletky proti bolesti..vcera ma to strasne stipalo ked som na wc isla dnes je to uz lepsie...

leila888

Chcem sa opytat,tie baby co boli operovane v Novamede a dali si tam urobit aj predoperacne,aka je cena? treba sa objednat alebo vas objedna doktor?

leus

jajka555
uz som pisala, nagor, on mi dal na stol vsetky znacky a povedal mi, ze keby mal davat svojej dcere tak je to tato znacka....slubil mi, ze mne ten fibroadenom vyberie pocas OP

carina

caute babenky,
nebola som tu uz par mesiacov, trocha som sa odmlcala, lebo mi ostavalo este strasne vela do op ale teraz sa mi to uz pekne blizi. o mesiac so na tej druhej strane ;)
manula a kolko merias a vazis? ja stale riesim dilemu 410 versus 445 ale asi dam mensie, nechcem mat velke...

jajka555

ahoj leus
ake implantaty ti odporucil lekar? uz sa aj ja chystam na konzultacku, nech viem dopredu co a ako. ale tento mesiac si asi este dam vybrat ten fibroadenom. ty si to ako s tym poriesila?

jankaaaaaaaaa

napadlo ma.. ze po porode sa meni prsna zlaza a preto prsia menia tvar. ale ked su zavedene implataty pod sval, tak sa mozu prsia tiez zmenit po porode?