Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

olca00

boze sm na nete cez telefon preto mi to tak blbne.no mne povedali ze 4teho by sm mala ost na predoperacne.co jest 10 dni pred opkou.ale pridem 2heho unavena. tak sm si chcela.oddychnut aspon 5 dni a az potom ist na predoperacne.no uvidim. a rovili ste si niekto aj sono? uz sa tak tesim ze nemozem spavat pre krasne sny s prsiami :-D

manula

carina,
meriam 163-164 cm neviem presne a vazim 59, 400 su na mne akurat, ani vela ani malo, ty? a to budes mat anatomy?

bianca003

leila888
ano krv, EKG , a zrážanlivosť krvi z prsta ak pojdeš zober si svoju zdravotnu kartu tam by si mala mat aka si krvna skupina aby to nemuseli oni robit. No a ešte internistka sa ta bude pýtat na to či si alergická a ake choroby boli v rodine a take podobne veci .Potom ti povedia aby si si prišla po výsledky o nejaké 3-4 hodiny a je to :-)

bianca003

leila888
ahoj ja som si robila predoperačne v Novamede a stalo to tuším 45 eur proste do 50 eur a mala som to hned v 1 den všetko . A musíš si tam zavolat samozrejme a objednat sa sama :)