Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

diamond, tak zvladas super, pre mna su najhorsie noci :/ neviem oblezat,najst si polohu...vlasy mam prave umyte, da sa to v pohode neboj..4 den po aj som si ich rozcesala...prave...samozrejme nad vanou mi ich priatel zacal,ale islo to aj mne, aj som si nohy oholila, necakala som ,ze to pojde toto vsetko,takze pohodicka...:) nepojdeme ako bezdacky a ty uz pondelok na kontrolu?? ja az po 10 dnoch na stichy,ale ty si mala dreny , co? tak asi tam je to ine predpokladam

jajka555

leus
tak to si ma potesila. teraz sa im uz nedovolam, ale idem im napisat mail a zajtra sa s nimi spojim. bola by som ozaj stastna keby ze to vyslo. nechcem absolvovat dve operacie. s velkostou si spokojna? take si chcela?

jajka555

leus
tak to mas super :)) dufam, ze aj u mna to bude take jednoduche. chce este nejake vysetrenia od teba? a inak ake velke impl. ti odporucil?

diamond26

manula

zatial som spokojna..rano som si ich videla ked mi podprdu davali :D...ja som sa ani pozret nechcela ale dr ze pozrite sa co sa bojite :D

momentalne si len polohu stale hladam uz ma aj chrbat boliet zacina..to asi aj teba vsak ?vkuse len na chrbe lezat alebo v polosede byt..nic moc....dnes ma to uz aj menej boli ..vcera to bolo horsie ked som mala ist na wc a vstat..stipalo to dost..teraz citim len sem tam to stipanie a hlavne akokeby velku svalovicu..neviem ako si umyjem vlasy...v pondelok mam ist na kontrolu a nehccem tam ist ako bezdacka......ty si si uz vlasy umyvala ??

leus

jajka
oni tam nemaju asi velky natresk, zavolaj tam za to nic nedas...ja som sa ho opytala ze mam tento problem a ci mi ho vie vybrat pocas OP,pozrel papiere zo sona... tak som bola rada ze nemusim ist extra na opku koli hrcke

jajka555

leus
to je super, ze ti ho vyberie. sam ti to navrhol? keby ho vybral aj mne, tak idem este teraz v septembri na opku, len neviem ci to stiham, aky maju natresk teraz. ako si dlho cakala na konzultacku?