Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

leus
myslela som si, ale aj to je nieco, taka pooperacna podprda tolko stoji, nie? :)) ty mas tu cenu 2200 uz s tou zlavou, alebo nie?

jajka555

leus
ano, bola som u nich zaciatkom roka na rhinoplastike, takze uz mam urcite skusenosti s nimi :)) a ta zlava je len z ceny ukonu a nie celej operacie, nie?

jajka555

leus
mam ich v priateloch, viem si mrknut ten kupon, len neviem, ci ho mam vytlacit a doniest im, alebo co s nim. Ja mam 177cm a 60kg, preto chcem aj vacsie, ku mojej postave by to malo byt fajn. Mne sa pozdavaju obaja lekari, stale som bola u oboch, ci na konzultacke, alebo na kontrole. tiez ked som bola u nich prvy krat, bola som tam asi 45min a mala som z nich skvely pocit, uz som ani nikde inde ist nechcela

leus

jajka
no presne toto som sa pytala sestricky, tak na FB si daj do vyhladavaca chirmed a klikni na to, kde je take zelene ich logo/vyskoci ti tam viac stranok/no a musis poziadat o priatelstvo, len potom sa ti zobrazi na nastenke ten kupon na stiahnutie a jasne, ze sa ma najskor spytal ake mam predstavy, on sa so mnou strasne dlho rozpraval, co sa mi pacilo, lebo konzultacia je urcena na pol hodinu a ja som u neho sedela hodinu.Mam 168cm a 52kg, my sme spekulovali aj na 270ml, ale po galerke co mi ukazal tak povedal, ze tie 300ky nebudu zle na mne.Mi povedal ,ze ja tie silikony budem citit, lebo nemam skoro ziadny tuk na hrudniku :( co teda neviem ci bude pre mna nejak prijemne a je velky detajlista, moj clovek :)

manula

diamond, uvidis, za 2 dni si vlasy umyjes v pohodicke nad vanou, vobec som nic necitila, ziadnu bolest...praveze som potom vravela, ze v tej vani a nad vanou ma ani nic nebolelo, ze sa tam vratim do takych poloh...:))))))))) takze zvladas, ja som tiez doteraz netusila, ze to pojde..ja cez den nelezim , v lahu ma to boli najviac, citim vsetko, len sed a pololah, chodza....

jajka555

leus
on sa ta pytal ake velke chces, alebo ti rovno odporucil 300? aka si vysoka a ake mas miery? ja chcem min 400, tak snad bude suhlasit. inak nevies ako funguje u nich ta 5% zlava co maju na facebooku? da sa to nejak vyuzit na opku? nebolo by to zle :)

diamond26

manula

tak to si sikulka ked si si zvladla vlasy umyt..ja si to neviem vobec predstavit nad vanu sa zohybat :D rozmyslam ze v umyvadle poviem sestre alebo niekomu nech mi ich umyje :D no kontrolu mam v pondelok..a dreny som nemala ani ja :-)..ja si neviem polohu najst prave teraz :D neviem ci sedet alebo lezat....v noci som spala dobre dostala som tabletu na spanie o 11 a zobudila som sa o 6 rano..na domov mi dala jednu ze si mam dat polovicku dnes tak uvidim ..a este mi dr poradil niaky taky caj na spanie ..ze v lekarni predavaju vselijake caje take ze on ked si taky da hned zaspi :D tak vyskusam aj to..

leus

jajka
ci som s velkostou spokojna? :) to ti napisem ked uz budem po, fakt neviem ako s tym budem vyzerat, ale doki vravel, zeby to malo byt OK