Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

baby, ziadna ste nebrali pred op a po op homeopatica arnica montana?Som o nej citala na omlazeni, tam si to baby chvalia...

diamond26

manula

pocuj inak tie implantaty mozu aj prasknut ?kebyze nahodou padnem zo stromu ?stane sa snimi nieco ? alebo by to musel byt ozaj silny naraz ?

diamond26

manula

ja premyslam ci si mam vybavit ten novalgin este...alebo ci mi ozaj postaci ibalgin ked to ta sestricka hovorila..neviem ci to nebude slabe..ja si davam ten novalgin kazdych 6 hodin...

ked si prejdem po prsiach tak to citim ..cize nejsu necitlive :D ale nemam odvahu sa sama doma pozret na tie prsia radsej pockam do pondelkaa ked mi da dole podprdu on :D..som zvedava aka bude noc ..snad budem dobre spat a aj ty :)...

manula

no ja neviem, ci su mi nie nakoniec tie 400ml aj malo :)))))))))
mam teraz taku koselu prvykrat som oblecena, lebo tu bola svokrusa a to vobec nevidno,iba ako ked som mala aj predtym push up :D:D:D

manula

diamond,
davam si flector rano, podvecer a pred spanim, neviem ani ci zabera, ale tak davam , nemusim trpiet, ked sa da pomoct :) neviem ci by to ale bolo ine bez neho..teraz mam take bolesti troska neprijemne a cely den mi bolo dobre..
prsia su mi dost neprijemne na dotyk, taky zvlastny pocit, ked si ich troska stlacim az mam zimomriavky..ako toto zmakne? :D mam to tam narvane na prasknutie ..

jajka555

leus
je to dobra cena, dufam, ze aj mne to tak nejak vyjde. uvidim, co doriesim zajtra, snad sa podari este tento mesiac operacia, lebo neskor nemozem

diamond26

manula

No tak uvidim ako to bude za par dni ..do nedele casu dost..:))..

ja tiez nelezim uplne..len taky pololah..tak aj spim ..no a potom sedim ..to striedam..beries aj niake tabletky od bolesti este ??mne dala sestricka novalgin 4 tablety..dve som si uz dala a ze potom mi postaci ibalgin...skusim dnes ten caj na dobry spanok ..som zvedava ci sa mi bude ponom dobre spat :D