Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0paris0

babky ktore ste po operacii budete nosit inu podprdu ako tu stahovaciu..ide o to ze budem 14 dni po op. a mam ist na svadbu no ale v tejto bielej a hrubej podprde nemozem ist

leus

JAJKA
JA SOM NEBOLA LEN TAM, CHCELA SOM IST AJ NA SLIAC, ALE DOKTOR MI NEODPISAL NA MAIL LEN DNES , TAK KASLEM UZ NA TO.JA SOM SI PRIBLIZNE NAPLANOVALA NA 2.nov.op DO CHIRMEDU.TY SI Z VYCHODU?
ARRI
A TEBE TA ARNICA AJ POMOHLA?

jajka555

leus
dnes som volala do chirmedu, no nemaju uz ziaden volny termin v septembri.. dost ma to stve,lebo mozem len teraz a do konca roka uz nie. ty si chces dat kedy termin? zacinam zvazovat aj inu kliniku, bola si aj niekde inde na konzultacii?

arri

leus
arnicu mozes kludne brat, ja som ju brala az po op, ublizit ti to urcite neublizi. Tu v Nemecku dokonca doktori odposucaju ju brat, je to cisto na prirodnych zlozkach.

manula

diamond, no cez den mi byva celkom fajn,ale som na flectore, ale tato noc bola najprijemnejsia ...celkom som sa aj vyspala..

diamond26

manula

no ved jasne..len mama ma vystrasila trosku :D ked hento spomenula..ale snad to bude ok nebudem na take veci myslet..ako sa citis ?boli ta chrbat ?..ja si davam o 12 poslednu tabletku novalginu a potom ibalgin uz skusim sestricka hovorila zevraj mi uplne postaci tak som zvedava..snad ano ..prinajhorsom mi kamos vybavi novalgin este..

manula

diamond
nemam v umysle ta strasit :) ale ked si do toho sla, predpokladam ze si si nastudovala vsetko o tejto veci vratane rizik...ale neboj, vsetko bude OK!!!

diamond26

manula

ten strom napadol prave moju mamu :DD ze co keby som z neho padla co by sa stym stalo a take otazky mi tu davala..ma tu ides strasit ....to teraz aby som sa bala kazdeho mini narazu

manula

diamond,
ten novalgin ti pekne slape, cooo? :D:D:D si ma pobavila :))) ta napadaju otazky, vsetko je mozne, mozu prasknut aj bez narazu, to su rizika, o ktorych sme boli informovane ...ale ze strom ta napadne :D:D:D