Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

leus
ide o to, ze zaciatkom bud. roka som chcela ist este na doupravenie nosa do chirmedu, a neviem ci mi popritom vyberu aj hrcku a aj daju impl.je toho vela naraz, z druhej strany ma tlacia v robote, ze ked chcem si dat vyberat hrcku, tak uz len tento mesiac, pretoze od oktobra nas bude v robote menej a musim tam byt, nepustia ma na operaciu. takze neviem, ci ist teraz na hrcku a cakat do februara na nos aj silikony alebo co. tak som teraz chcela vyriesit prsia a potom uz len nos.. mam z toho vsetkeho uz dilemu

jajka555

carina
zalezi od toho co chces, ja chcem vacsie prsia, mam 177cm, 60kil a tiez chcem min 400, mozno ideal 450. uvidim, co bude na konzultacke, co mi odporucia

carina

manula
ja meriam 176cm a vazim 67kg, ano anatomy som chcela a tie mi aj bude davat. ale niektore mate s 350tkami bomby (o tych ale nerozmyslam)a ine pisete, ze 400ml a ako pred tym v push-upke. ja neviem. pod 400 nejdem len neviem co robit s tymi 445mi... hrozne tazke, najväcssia dilem a v mojom zivote!!!!

jajka555

leus
nasla som jej kontakt na nete, tak som jej pisala a aj na mojmirovu som pisala, tak uvidim, ci maju volne terminy. trochu som z toho celeho znechutena

KatkaLopatka

Ahojte baby, tie ktoré máte už dlhšiu dobu po opke, kedy asi sa Vám podarilo prvý krát spať inak ako na chrbáte? Ja mám za sebou ešte len 16 dní a už po prvom to bolo na nevydržanie :D

leus

V HORNOM MEDIALNOM KVADRANTE :) Z VRCHU HMATATELNE...CHOJ ESTE ZA DR.ZABAVNIKOVOU , TA JEDNEJ ROBILA A MA ICH PEKNE SPRAVENE

jajka555

leus
ja som priamo z ke, takze som chcela ist len tu. inak mozem vediet na akom mieste mas tu hrcku? po telefone mi vravela, ze to vedia vybrat, ale nie zo vsetkych miest.. tak ma zaujima ze kde to mas ty, ked to u teba nieje problem vybrat a dat impl. naraz. rozmyslam aj nad klinikou na mojmirovej, ale netusim aky su tam lekari a ani foto nemaju na stranke. takze neviem co robit