Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0paris0

joja

zatial pohoda ..malu mam u starych rodicov este zajtra a potom zacinam strapkat ja okolo nej tak uvidim ako mi to pojde..v noci dost zle spavam bo boli chrbat asi ako vsetky. riesim teraz podprdu lebo na buducu sobotu mam ist na svadbu a v tejto by to bol cisty trapas. citala som na ceskej stranke ze ten doktor co operoval daru odporuca triunphku energy N tak idem prikupit a hadam na tých 4-5 hodin ju budem moct mat

manula

diamond,
budem ich brat kym bude treba,ale tak predpokladam, ze uplne max najviac do stichov potom uz nie,ale tak snad aj skor prestanem...

manula

carina,
no podla mna daj tie vacsie, uz rozumiem tomu, ze tu vdy baby radili vacsie si dat ak je dilema, aj ja som rada za tie 400ml,lebo som zvazovala ,ze radsej 350ml, teraz som stastna, lebo napr dnes som si skusala take tielko a zboku som presne vyzerala ako predtym v push up..aj ked samozrejme mam na sebe este podprdu co stahuje,ale este ak sa ma zmensit o cislo..350ml by mi boli malo urcite...takze chod do vacsich , si vyssia, tak jednoznacne, moja sestra je drobatko a fakt posobi,ze ma vacsie bomby ako su moje prirodzeniatka :)))

diamond26

manula

ja som sa tuto noc zobudila o tretej potom som spala do pol 6 dala si tabletku a spala do 7..a potom som uz nemohla....ani cez den neviem niako spat..neviem si najst polohu hrozne :D....ked si predstavim ze este tolko dni budem musiet takto spavat.....uz som si dala len ibalgin a zatial v pohode tak mozno mi ozaj postaci ako sestricka hovorila...:).....inak kolko ten flector budes brat ?ako dlho sa tie lieky mozu uzivat ??