Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuza123

dadulienka ja chcem este poprosit manuelku,ona to uz ma za sebou nech nam co nas to caka poradi . Ja si idem davat 400 ES ty si davas ak? Ja som bola na krvi a na sono prsnikov.Nemam este interne,ale ja mam este cas aj ty sa tak bojis?

dadulienka8285

zuza123
a ano 22.9 o 7.35 a Novamed a uz mas urobene vysetrenia? bolo by to skoro a co si ides zobrat do nemocnice?

dadulienka8285

zuza123
no skoda tot je uz moj druhy termin prvy som mala 24.8 ale maly bol chory mal virus a ake si ides dat,ty?

zuza123

LENI,ja si myslim ,ze by ti potom stacila modelacia prs ,ked nechces zvacsovat.Mojej kamoske to robili a ma to fajn.

Lenicek

Ahojte chcem sa opytat na radu chcela by som upravit prsia mam C ale su padnute chcela by som zachovat velkost ale aby pekne stali ma niekto takuto skusenost?

dadulienka8285

ahojte dnes som bola na konzultacii a z nagora cogel 290ml som presla na 305ml len neviem nikde najst to oznacenie TMM2 aky to je profil a tak vie mi niekto pomoct a na Op uz idem 22.9 ide niektora vtedy? a co si mam zobrat do nemocnice dakujem

manula

zuza123,
ja mam flector a zda sa, ze je ok..ak sa mna pytas na kupon, tak ja neviem aky myslis, takze odpoved je nie :)