Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuza123

Manula,dik moc za rady,ale v Pezinku ta operoval Dr.Cerven, nie?Ja idem k nemu do Bystrice.Zatial teda dik ,este ti budem pisat cauko

manula

zuza123,
ved pohoda, srandovala som, na tom nezalezi, mam ES, na tento stvrty den je to uz ovela lepsie..sem tam nieco zareze, popicha, nejake tlaky,ale da sa to, teraz vecer viac citim,ale netreba sa bat, ako som uz pisala, cakala som horsie a je to lepsie a stoji to za ten vysledok..:) do nemocnice som si brala iba potrebne dokumenty, papiere, mobi,nabijacka, peniaze, papuce, kefka, pasta, kosela na zapinanie, boxerky sa zidu ak nosis tangace, ja som dokupovala, inak by som tam behala s holou ritou :) na druhy den bodne coca cola vraj, ja som nemala, ale dostala som od spolubyvajucej, mozno nejaky casopis, a to je asi tak vsetko..

zuza123

Tak teda Manula ,prepac ja som este aj slepa,pisem popri praci ,tak sorry.Chceli sme sa ta opytat,co si mame zobrat do tej nemocnice?A ci mas tiez ES ako ja.Teda ,mas sa uz lepsie?

dadulienka8285

zuzi123
niekedy ma to chyti inokedy zasa nie ja som chcela 290 ale doki mi to zmenil tak som zvedava ved potom ti budem pisat ,ako som dopadla....
mne dal nagorky a anatomicke
uz sa tesim

manula

zuza123, ja som nie manuela :D ale len manula :))) alebo teda manulka manulienka :D srandujem
no, na spanie si nedavam, to nie je moc treba, co chces este vediet? kludne sa pytaj, co budem vediet, poradim..viem ako sa teraz presne citis, takze...