Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

0paris0,
no ja som mala mat pooperacnu 75D takisto,ale neviem preco poslali na moje meno dve a cisla odveci 75B a 70D, takze ma narvali do 75B...

0paris0

manula
pooperanu sommala 75d a tuto som kupila 70c ale pytala som sa ze vraj ak budem potrebovat mozem ju prist vymenit a potom ju budem vyuzivat na sport hravam squash takze sa zide

manula

0paris0,
jasne,len sa informujem, nechcem si v ziadnom pripade ublizit a cvicit za kazdu cenu, zas nie som cviciaci maniak,len telo si zvyklo a teraz troska pohybu chyba a ja sa musim hybat ak si chcem zachovat aspon taketo telo :D som rada, ze si ok :) tesim s tebou, ja som bola vonku este len asi 3x a nakratko...tu podprdu idem si hned vygooglit,ale ako si vedela aku velkost?

0paris0

manula

ja som tak isto ako ty..dnes som bola v praci a aj s babom ale vsetci navokol mi pomahaju...podprdu mam kupenu triump energy N, budem ju striedat s touto ked niekam pojdem odporuca ju ak som pisala dr. co operoval daru je v cechach naj. ..podla mna opatrne s cvicenim radsej asi prechadzky a tak

manula

ahojte baby, tak ja zajtra budem mat 1.tyzden za sebou :) ako zvladate vy?

viem, ze v utorok na stichoch sa dozviem dalsie informacie..ale chcem sa spytat,lebo som nedockava..

ako je to u mudr cervena? kolko musim nosit tuto podprdu cely den a potom uz len na noc?aj som to tu hladala, ale taaazko sa to tu hlada,kedze 2500 stranok :D

kedy ste zacali cvicit? viem, ze skakanie ako zumba najskor tak po 2 mes,ale co take brucho ,nohy troska posilovat,lebo mam pocit, ze kysnem..pomoooooc...a to jem menej ako obvykle,no neobvykle pre telo, ze polihujem a citam si....a nechcela by som pribrat,nakolko som doteraz makala na schudnuti,aby som mohla dat nove prska..:)

manula

zuza123,
ano samozrejme pan doktor Cerven, ale v Pezinku :) kludne sa hocikedy pytaj..alebo napis mail
tantara1@gmail.com alebo mozme cez FB :)

jajka555

leus
ano, je odtial, robi v ke aj v presove.. dnes mam konzultacku u ineho lekara, pisali sme si mail a bol uplne v poho a aj po telefone, tak som zvedava na osobnu konzultacku.