diamond,
ahoj..vonku som bola tusim na treti alebo stvrty den na chvilku,ale zvladla by som aj viac, vcera som bola dokonca aj vecer vonku na vinku a pohoda, teda bolo mi lepsie ako ked doma vecer lehni a to vecer mavam najviac bolesti po celom dni, inak celkom uz ok, lieky som mala naposledy vcera rano a dnes ak si dam tak naposledy, potom v pripade potreby uz len ibalgin aj to mam doma len 400vku..aj ja budem asi v pondelok sama s malym doma, tak uvidime, na ruky asi dlho nedvihat, tak snad ma uz pochopil a nechce to,ale niekedy moze prist nejaka situacia a proste to bude nutne a ked nik nebude poruke..nastastie do kocika vlezie aj vylezie, no tenisky dufam, ze mu obujem ostatne by malo byt uz ok,pekne pomalicky, akurat toho nasho velkeho psiska nemozem vencit chudaka, bude musiet vydrzat do vecera..rano mavam tlaky este aj ja aj to rezanie stipanie, chrbat, prsia ani neviem posudit, zdaju sa mi presne ako pises take strpnute,ale bradavky si citim..to sa upravi,ale sestra si doteraz neciti spodok jedneho prsa..