Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

diamond,
ahoj..vonku som bola tusim na treti alebo stvrty den na chvilku,ale zvladla by som aj viac, vcera som bola dokonca aj vecer vonku na vinku a pohoda, teda bolo mi lepsie ako ked doma vecer lehni a to vecer mavam najviac bolesti po celom dni, inak celkom uz ok, lieky som mala naposledy vcera rano a dnes ak si dam tak naposledy, potom v pripade potreby uz len ibalgin aj to mam doma len 400vku..aj ja budem asi v pondelok sama s malym doma, tak uvidime, na ruky asi dlho nedvihat, tak snad ma uz pochopil a nechce to,ale niekedy moze prist nejaka situacia a proste to bude nutne a ked nik nebude poruke..nastastie do kocika vlezie aj vylezie, no tenisky dufam, ze mu obujem ostatne by malo byt uz ok,pekne pomalicky, akurat toho nasho velkeho psiska nemozem vencit chudaka, bude musiet vydrzat do vecera..rano mavam tlaky este aj ja aj to rezanie stipanie, chrbat, prsia ani neviem posudit, zdaju sa mi presne ako pises take strpnute,ale bradavky si citim..to sa upravi,ale sestra si doteraz neciti spodok jedneho prsa..

Nelina27

tak baby dr. cerven dovoli nosit obycajnu nevystuzenu podprsku cez den po 3 tyzdnoch od opky ak je vsetko ok samozrejme, vsetko vam povedia na vyberani stichov
a cvicenie tak najskor po mesiaci myslim, na kontrole po 6 tyzdnoch vam to uz dovolia celkom, ja som nabehla postupne na plnu zataz po 2 mesiacoch, aj na zumbu, len treba dobru sportovu podprsenku na vysoku zataz.
manula urcite budes mat kosik D ak nie viac:-) ja mam oproti tebe len 370 ml ale do 75C sa nenarvem ani nahodou, sedia mi kosiky D az DD a to nemam ani jednu pushupku, zatial:-)

diamond26

manula

po kolkych dnoch si bola prvykrat vonku ?a na kolko?dnes mi pride maly..a od pondelka budem snim musiet chodit aj von ..sice bude chodit so mnou aj sestra tak mi snim pomoze..Ako dlho ho nebudem moct na ruky dvihat ?cca 2 mesiace?

Ako sa citis? jA celkom fajn.aj ked ma sem tam nieco zastipe..alebo pichne..tlaky mam rano ked vstanem na prsiach ..ale inak sa to da horsi je ten chrbat :-/...ak sa mozem spytat mas v celych prsiach citlivost?...mne sa zdaju menej citlive okolo bradaviek,take strpnutejsie ..ale mozno sa to este zmeni casom ..

0paris0

manula

asi to bude c kedze si mala poopeacnu mat d nemyslis? ja mam pooperacnu tu istu a asi budu cecka mozno sa ti to tak javi v tej malej podprde co ti zle objednali

manula

vitaj domca,
to ci anatom alebo okruhly posudi doktor na konzultacii a do galerie sa dostanes,ked posles foto pred na mail barborke,ale neviem ho teraz,musis si nalistovat par stranok dozadu

domca_s

ahojte baby, som tu nova, ale riesim rovnaku vec... chcem ist na silikony. jedine co mam dilemu ci dat anatomicky alebo ten okruhly implantat? Ktora mate co? a este jedno.. ako sa dostanem do galerie ?

manula

0paris0,
jasne, obvod neriesim,no ci to bude B alebo C neviem posudit ani za nic, vobec sa v tom nevyznam,kedze ja som ledva A mala :)) ale doktor vtedy tvrdil, ze to bude take Dcka,ale tak mi neprijdu vobec..a tak tiez skusim dohodnut pripadnu vymenu...

hossy

kylie89 a barbora10

baby citala som ze ste riesili aquamid na tomto fore,prosim vas mohli by ste mi poslat fotky pred a po,strasne vaham,lebo na nete citam aj zle veci o tom:( hossovav@centrum.sk

diky moc