Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

hossy

ja som sa na to kylie len pytala,ale nemam s tym ziadne skusenosti a ani nechcem:)kylie do toho ila a ma pery pekne,ale viac neviem...

manula

baby,
idem si pohladat ten barborkin mail a poslem aspon co mam fotky z nemocky pred opkou v koseli a po opke na porovnanie a potom doma den po v podprde z boku a z predu :) nech posudite aspon zatial takto nenaholo :D

manula

manula urcite budes mat kosik D ak nie viac:-) ja mam oproti tebe len 370 ml ale do 75C sa nenarvem ani nahodou, sedia mi kosiky D az DD a to nemam ani jednu pushupku, zatial:-)
Nelina27,
tesim sa, ze si sa ozvala, tvoje odpovede mam velmi rada, vzdy poradis jak sa patri :) dakujem..jasne, vsetko sa popytam v utorok na stichoch,len mi to tak vrtalo hlavou, chapes, nedockava som,kedy sa zbavim tejto podprdy,lebo stahuje ma neskutocne..ale tak zvladam a tesim sa tomu, ze je to takto ako to je..ale tie pocity urcite aj sama poznas a ty ako sa na to pozeras s odstupom casu? vsetko ok? spokojnost nadalej?a co si cvicila po mesiaci a aka postupnost, toto by ma zaujimalo, nech sa inspirujem a ta zumba, to ma zaujimalo kedy mozem, samozrejme so sportovou podprdou :) myslis, ze D a viac? nesranduuuuuj :D ja sa potom vobec nevyznam v tom :))) sudim podla toho, ze napr. Jarova ma ake kozy straaasne velke a ona tvrdila teraz v TV, ze ma take 4+ prsia a kosiky ma DD ,ja mam oproti nej lentilky, no musela by si vidiet..fakt som myslela, ze budu vacsie, obavy boli zbytocne, zatial mi pridu idealne, snad nebudem o par tyzdnov tu vyplakavat, ze mohli byt vacsie :D prajem krasny den!