Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

paris
ja som chcela gulate, takze o inych sme sa ani nebavili. pozeram nejake foto na nete, nech mu donesiam ze ake prsia chcem, podla mna 400 tiez nieje vela, ja by som brala aj 450tky

0paris0

ja som mala pred op 91 a budem mat cca 98 nechapem mne sa to nezda 400 az tak vela ale ake ti ide datat? gule alebo anatom?

jajka555

paris
lekari robia asi radsej prirodzenejsie prsia a skor mysli na to, ze ak budem raz chciet mat deti, tak je lepsie dat najprv mensie impl. ale asi si budem stat na svojom a tie 400ky si dam :) ja mam 177/60 a pod prsiami tiez tak ako ty okolo 73-74. teraz mas cez prsia kolko? ja mam do 85 a chcela by som mat zhruba 95cm

0paris0

jajka ja som mala stredne becka a mam 375 a vobec nie su velianske takze si myslim ze ak chces vascie prsia tak by si mala ist do toho ...ale doktor vie co hovori ..neviem preco mne by dal aj 400 kebyze chcem ...mam 161/54 a hrudik 73

jajka555

nelina27
ahoj, chcem sa ta opytat ake si mala prsia predtym? myslim ake velke, rozmyslam ake si mam dat, teraz mam Bcka a chcela som aspon 400ml, co ma lekar trosku odhovara, ked som mu povedala, ze chcem tolko ml tak mu skoro oci vypadli..

0paris0

manula

ano skorsi termin ja som si myslela ze vy pojdete do pezinka na kontrolu v nedelu. kolko ma tvoj maly rokov? moja lili ma 15 mesiacov tak si musim na seba davat pozor lebo jej este nic nevysvetlim xi xi

manula

0paris0,
to sa niekomu zije :))) a Pezinok kvoli skorsiemu terminu si mala?
Tak uvidime sa tam asi vsetky,co nas robil v ten den a urcite aj nejake ine este...nacakame sa az az, uz sa tesim :D