Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

nelina27,
dakujem a spolieham na tvoj silny pocit :)

diamond,
maly bude mat za par mesiacov tri roky :) drzim palce na kontrole, daj potom vediet co a ako, ake dostanes dalsie instrukcie..drz sa! :)

diamond26

manula

A ako mas stare dieta ?ja mam 16 mesacneho :D ale je strasne tazky cizena ruky ho dvihat este urcite nebudem pekne po svojich bude cupkat :D

Ja mavam najviac tie prsia strpnute po celej noci ked dlho lezim a rano vstanem..na niektorich miestach si ich necitim sem tam ale tak uvidim casom sa to zmeni mozno a ked aj nie hlavne ze mam kozy :DD....Ja si davam tiez ibalgin 400 od stredy tak trikrat denne aj vnoci si ho preventivne supnem lebo sa vzdy zobudim minimalne raz :D maximalne do utorka ho budem brat dlhsie sa to ani nemoze...zajtra idem na kontrolu tak snad bude vsetko v poriadku ...som zvedava kedy mi bude stehy vyberat ci uz zajtra alebo az o tyzden..ja vlastne ani neviem akou metodou mi to robil ..lebo viem ze guba to aj niako lepi...tak sa ho musim spytat nato :D...

Nelina27

manula, budes mat krasne tie prska ked budu uz na poriadku, mam taky silny pocit:-)
tak potom na stichoch kolektivne od nas pozdravujte pana doktora a jeho fesneho doktora asistenta:-)))

Nelina27

jajka, ja som nosila predtym pushupky vystuzene 75B, som v galerke, no nic moc to nebolo, skoro 2 roky som kojila, v plavkach ako lata a v lete saty a tricka bez podprsenky nikdy v zivote som neobliekla, zato teraz si to patricne uzivam:-)
hossy, fotky pier v galerke nie su, kylie tu pisala malo o tom, vraj nemala velky rozdiel ale chystala sa este raz na nejake mililitre opat, tak ktovie ci si to dala nakoniec pichut, teraz to moze vyzerat dobre ale ktovie co bude za par rokov, ten aquamid sa este vela rokov nepouziva zeby boli nejake dlsie studie bezpecnosti, moj nazor... ja osobne by som sa bala ist do toho:-) inak barborka ma krasne plne pery, to si mozes vsimnut aj na fotkach v galerke:-))) a jarova vyzerala inak nejako predtym s mensimi perami, tak prirodzenejsie, nehovorim ze teraz to ma zle, ale je ina...

barbora10

hossy

nemam nic proti tomu,kto chce,nech si da pery zvacsit,ale mne sa to nepaci,podla mojho nazoru,to casto vyzera neprirodzene,nepekne a osobne neviem ako sa moze niekomu pacit pera ala kacica.a po vacsine i ked tie zeny chcu byt krajsie sa casto podari presny opak.kamaratka ma tiez aguamid,ale nespozorovala som takmer ziadny rozdiel,ma to prirodzene,pery ma pekne,ale to mala aj pred tym.kylie to ma tiez co som videla prirodzene,ale ona si tiez nedala vela toho,takze asi to je o tom,ci to niekto prezenie,alebo ostane pri zachovani prirodzeneho vzhladu.

tu je video na ktorom je andrea jarova pred zvacsenim pier a nemozem si pomoct,ale je ovela krajsia!

koktail.pravda.sk

alebo taka sabina ovariova.pred:www.zhongyianna.com

a po:m.topky.sk

a to nehovorim o vitazke silvii kucharenko:)))
zenskyweb.sk z tej mi je doslova zle!a aka pekna zena to bola a teraz je kazdemu len na smiech.

www.google.sk

jajka555

ja sa anatomov trosku bojim. nemas foto? zacinam mat z toho chaos, take male precnievanie by mi nevadilo, ale kazda sme ina a netusim ako to bude vyzerat po op s mojim zakladom

jajka555

paris
ved to, ja som vysoka a mam aj sirsie boky, takze chcem aby som potom nelutovala, ze som si mohla dat vacsie

0paris0

jajka ja mam anatomy to je velky rozdiel aby ti to neprecnievalo na bokoch ako smerovky mam jednu taku kamku a je z toho nestastna, ak chces vacsie tak radsej podla mna do anatomiek...ku komu ides na op

0paris0

nechcem nejak navadzat, ale aj mne priatel dnes povedal, ze kludne mohli byt 400 a to som drobec..teraz mam take pekne akurat ale nikomu nepride ze velke