Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

diamond26,
ja som si odlepila len po pazuchami co som mala gazicky prelepene a to som vymenila, to uz aj tak mi tam plantalo a nesplnalo svoj ucel..ani teraz to nie je nic moc,ale tak do zajtra vydrzim, ja idem zajtra do BB na 14,30 tak si spravime 3dnovy vylet navstivime aj rodinu..pridem stvrtok vecer...ja som este nemala rozopnutu podprdu,len som si parkrat tak nakukla na ne :)) ale tiez sa budem citit zajtra tam tak spinavo...:/ ale tak on uz musi byt zvyknuty, kedze mame zakaz umyvat sa, iba od polpasa dole..ale tak co sa da, umyvam a zajtra poriesim aj nejak tie pazuchy asi..aj ked cakala som, ze to bude horsie, este ze nie su take horucavy a nepotim sa nejak..

diamond26

manula

Ja som sa neodvazila to odlepit :-/ pockam na dr...az o 13.00 tam mam byt...a tu podprsenku som si rozopla celu az dnes rano:D len mam tie prsia zhora este prelepene tak som si to ani cele nevidela..predsa len odlepene to bude vypadat inak ...a nevedela som ci to mozem odlepit alebo nie..tak som to nechala radsej tak ..mam to tam pod tym urcite zlte..pripadam si taka neumyta :D hrozne...presne ako pises..akokeby som tam mala beton :D uplne to citim ze mam nieco na hrudi..teraz je to napr v pohode..len ked vstavam hroza ..aj vecer niekedy a behom dna ako pises :)tak snad je to normalne. ked to aj ty mas :)potom dam vediet ako dopadla kontrola..ty ides kedy zajtra ?

manula

diamond26,
a co kontrola ako? no to je normalne,ked site rany potom svrbia, mna este ani tak nie,ale vadia mi, uz nech mam prec stichy a nech to nemusim mat prelepene, vadi mi to, vcera som si to uz nanovo prelepila, ved to vyzeralo strasne :/ a tie tlaky a pocit prs akoby som v nich mala beton citievam aj ja, hlavne rano,ked 1x vstavam, vecer a niekedy behom dna, tak to je asi normalne :)

manula

jajka555,
o mne vela mojich priatelov aj rodina vie, ze som sla do toho a drzali mi palce, ja okolie vobec neriesim , proste som si dala upravit prsia a nech si mysli kazdy co chce a v robote, to uz vobec nebudem riesit..to ma co nikoho zaujimat a ked hej tak im poviem :) nehanbim sa za to a mozno to ani nik nezisti, ti co ma poznali v push -up, bude to take iste, len teraz uz bez nich..a vypchate vystrihy do prace nosit urcite nebudem, takze pohoda :) niekto si da vymenit chrup a nikto nic nepovie, ja som si dala upravit prsia, lebo to takisto potrebovali a tym, ze som po dietati a nie je to nejaky rozmar, tak mi to vsetci odobrili :) samozrejme, ze budu urcite aj ohovaracky a zavist,ale to mi je srdecne jedno, ti, na ktorych mi zalezi to nespravia, takze ja asi tolkoto k tomu :)

Nelina27

jajka ked nechcem priznat tak poviem ze dobra pushupka robi zazraky:-) vsak niektore zvacsia aj o dve cisla, len ked sa potom zlozi, prekvapko je zarucene :-)
inak ja som to tiez mame nemohla povedat, by ma prizabila dopredu a zbytocne by sa bala o mna

diamond26

manula

A niekedy citim tie prsia ako som uz pisala take strpnute ...proste citim ze mam na hrudi nieco tazke :) a potom to zasa prejde a su tie prsia ako moje..a tak sa to behom dna strieda..po noci to citim asi najviac ...tiez to tak mas ?

diamond26

Manula

Teba nesvrbi rana ?mna to tam zacalo posledne cca dva dni svrbiet :-/ a neviem teraz ci je to tym hojenim alebo tou hnusnou podprdou..

jajka555

nelina
a ked sa ta niekto opyta ci mas silikony ako reagujes? ja mam dost sprostych kolegov, takze sa trosku obavam blbych poznamok, no nastastie tam vystrihy nenosim, tak snad to bude ok. len som zveda co mi povie mama, ona sa skor zblazni z toho, ze som tolko penazi za to dala, ona totiz strazi kazdy cent.
ale som rada, ze si taka spokojna, ja sa uz velmi tesim na tie svoje nove velke prsia :))

Nelina27

jajka, je to uzasny pocit, stale tomu ani nemozem uverit ze mam take super prska, cakam ci sa nezobudim zo sna a zistim ze na hrudi opat malo:-)

u mna tiez nikto nevedel ze idem na opku, iba partner a sestra, par dobrym kamoskam som to povedala potom, ale v robote veru nie, tam maskujem ako sa da a ak si aj vsimli, nekomentujem a neriesim, ludska zavist nepozna hranic bohuzial... je pravda ze silikony su uz celkom bezna zalezitost ale vela ludi je konzervativnych a ohovoria ta, aj ked sa im to paci, alebo prave preto:-)

jajka555

nelina
tesim sa, ze sa uz coskora k vam pridam :) je to super pocit mat take prsia, vsak?

inak ako to bralo u vas vsetkych okolie? u mna nikto nevie, ze idem na opku, len priatel, tak sa obavam trochu reakcii okolia a aj rodiny. a hlavne v praci co budu vraviet kolegovia.. ako ste to prezivali?