Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

barborka, tak to je brutalne, ta by potrebovala psychiatra, ale nechapem ktory plasticky chirurg jej toto bol ochotny spravit na ksichte
carina nespekuluj a daj si tie vacsie:-) na tebe nebudu vyzerat velke, neboj sa.
tifany, budes mat trojky ako vysite:-))) mne sa prsia zmenili dost po odpuchnuti, trvalo to dost dlho a hlavne lavy bol na tom horsie, najma zvrchu, treba tomu dat cas

silviklh

ahojte,len som vám chcela uz davnejsie napisat,kedze je leto, s tým spojene plavanie, ja som po opke vyse 4 mesiace a plava sa uzasne,ako s normlanymi,nic ma netaha ,ani ma nic neboli,aj ked som plavala vyse hodiny (nie vkuse :-) )

Bianca1236

ahojte tak ja uz za tyzden idem na to. dufam ze mi to nic neprekazi. prajem vam vsetkym co mate po skore zahojenie a krasne prska :)

carina

ahoj jajka a ty si uz bola na konzultacii? citam, ze uvazujes nad 400ml a dala by si si aj väcssie? dufam, ze ti ta odhodlanost a rozhodnost aj ostatne, lebo ja mam do op uz len tri tyzdne a ide ma vyrutit z toho ci 410 al. 445 bojim sa D-vych prs, nechcem mat velmi velke, take trojky mi uplne stacia. Ty si tak vysoka ako ja ale chudsia. Mam 177cm a 68kg-siroky boky/zadok...hore chudunka. Tiez som bola rozhodnuta na tie 445ml ale teraz sa tak strasne bojim, stale myslim na to, ze jedne budu male a druhe velke :/ no hruza, uz ani spavat nemozem poriadne. Stale len o tom istom tu pisem, uz tu urcite idem kazdemu na nervy. tak sorry baby :///

diamond26

manula

Ahoj..tak kontrola dopadla dobre..zatial sa to vraj hoji dobre..preto ma to tak svrbi niekedy...vsetko prelepene mi postrhal rychlo dole tak som si videl akonecne cele prsia :D su pekne..ale nejsu vobec velke :) Bcka..ale mne to uplne staci kedze som stihla a predtym som nemala ziadne :D..zevraj by mi vacsie ani nespravil..o tyzden idem k nemu zasa...tak potom napis aj ty ako ti dopadla kontrola a ako si spokojna s vysledkom :)..preco nerozopnes podprdu a nepozres sa ?co sa bojis ?:))

tifany

chcem sa spytat kolkatku podprsenku asi budem nosit ked som si davala 360 ml vysoky profil a mala som predtym nulovy zaklad?,dufam ze dvojky to nebuduu(

tifany

chcem sa spytat kolkatku podprsenku asi budem nosit ked som si davala 360 ml vysoky profil a mala som predtym nulovy zaklad?,dufam ze dvojky to nebuduu(