Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

tifany, ja mam 370 a vobec to nie su bomby, navyse ty si vyssia a mas viacej kg ako ja, na tebe sa tie 360 mozno aj stratia:-) ale srandujem, budes to mat potom akurat vyvazene, ked mas objemnejsi spodok ako vrch... a ku komu ides?

diamond26 my od dr. Cervena chodime po 10 dnoch na stichy a potom kontrola po 6 tyzdnoch od opky ak ma pamat neklame... a potom rok po operacii opat

barborka nemyslela som to tak ze je to zrovna chyba doktora, tak by som to nenazvala, skor ze sa cudujem ktory dr. take daco bol ochotny spravit, ved to sa muselo priecit aj jemu, take daco nevkusne, fuj uplne prehnane

tifany

Nelina27,dakujem)..inac mne doktor na tie 360 povedal ze to mudu bomby ,ze budu fakt velkee..toto mi povedal a teraz ked sa na seba pozeram tak nechapem...a ty mas aku velkost??...mne sa totiz tie 360tky zmestili len len..viac by sa mi nevoslo skoda(..ja som satle tuzila mat velikanske kozy mne sa paci ked to je vidno ze take umele ked to je ze vidno ze mam silikonove,prirodzene som nechcela)

jajka555

carina
ahoj, na opku idem buduci tyzden a si chcem dat minimalne 400ml, aj ked lekar by mi chcel dat mensie. idem este k nemu ten tyzden na dalsiu konzultacku, uz taku predoperacnu a tam si dohodnem presnu velkost. najradsej by som brala 450tky. no poviem mu ze chcem medzi 400 a 450, som zvedava na akej velkosti sa nakoniec dohodneme, bude mi meriat prsia, tak uvidim co sa zmesti. ty mas aky zaklad? ake mas miery? ja mam pod prsiami 73 a cez 85cm. skusala som si ten trik s ryzou do podprdy :)) das do silonkovej ponozky podla odmerky 400ml ryze a das do podprdy. je to fajn na priblizne porovnanie velkosti. preto viem, ze chcem min. 400ml :))

jajka555

manula
je pravda, ze mi moze byt ukradnute, co si myslia ostatny o tom, ze budem mat silikony. ja len nechcem pocuvat sproste poznamky v robote, ale verim ze to bude len kratku chvilu a casom to kolegov prejde. budem sa to snazit ignorovat

jajka555

nelina
ja takisto rozmyslam s mojou mamou :)) nechcem aby sa stresovala kvoli operacii, aj tak ma svoje zdravotne problemy. co ti ta tvoja povedala po opke na prsia?

barbora10

nelina:)

no podla mna to nie je chyba doktora,lebo tie zeny vyslovene take pery chcu.doktor plni iba prianie pacientky a bohuzial mnohym zenam ide o to mat velke pery i ked to niekedy nema uz nic spolocne s estetikou.chcu byt krajsie,no presny opak je pravdou.samozrejme su aj vynimky,ktore daju na rady doktora,ktory ma cit pre krasu a take urcite nie su nikomu na smiech...