Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tifany

Lia86,fuu tak ty mas dost velke ale mala si aj velky zaklad ,..ja som mala zaklad nulovy alebo take polky to boli mozno...tak som zvedava ako budu vyzerat v push upke))..a mozes mi prosimta poslat foto na mail??..chcem vidiet ako vyzeraju tvoje..ja ti poslem tiez ale moje este sa nedaju lebo su cele oblepene tou paskou..

Lia86

Tifany,

Ja som mala take dvojky, davala som si 410 ml okruhle u dr Trsku, veru ale pristala by som aj na vacsie. Bez podprdky ich mam uplne prirodzene, ze by nikto nepovedal ze mam silikony, i ked aj mne sa paci ked trosinku vyzeraju umelo. Ale ked dam podprdku, tak to su riadne bombise, ostatni idu oci vyocit:) ved poslem nej foto po roku, zrovna vcera bol rok od opky. Ja mam tiez medzi nimi medzierku ked nemam podprdu, ale neboj, prska sa ti zahoja a das ich krasne k sebe. Ja som 6 tyzdnov trpela v tej pooperacnej a pak som zacala nosit aj push upky, poviem ti, to bol iny pocit, xixi

tifany

Lia86,jeej tak to si ma potesila))..dufam ze to tak bude a ty si aky mala zaklad ked si sla na opku?..a kolkatky si si dala?)

Lia86

Baby,

Prska ked sa vam uplne zahoja date v podprdke krasne k sebe, date push up a garantujem vam, ze ich budete mat tak na sebe ``nacapene``, ze tam ani prst nevopchate:) len to chce cas, minimalne 1,5-2 mesiace.

tifany

Nelina27, no ja som uz bola na opke),uz mam teraz 2 tyzdne od operacie...v chirmede som bola..sak idem doma zblbnut z tej nudy uz taka mlandrava som ked ani cvicit nemozem ach jaj..))

tifany

Nelina27, noo ja praveze niesom vysoka meriam 164 a vazim 47 kilo),a tebe tie prska ked sa usadili tak si si ich vedela dat v podprsenke k sebe?..lebo ja mam medzi nimi taku medzeru este a v tej kompresivnej podprsenke vyzeraju nejako spicato))

jajka555

leus
idem nakoniec ku jednemu lekarovi z fnlsp. bol mi velmi sympaticky, paci sa mi jeho pristup, takze s konzultackou som bola spokojna, zajtra idem na dalsiu, tak dufam, ze som sa dobre rozhodla :)) vsetko mi pekne povysvetloval, zajtra uz len detaily a dohodnut termin, predoperacne a podobne drobnosti