Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tifany

diamond26

vies co,ja mam 360 ml,okruhle ,vysoky profil,Nagor,a mi povedal doktor ze to bolo len len..taka hranicka velkost mne tam nacpal uplne maximum ako sa mi dalo..ale ja by som aj vacsie brala..)a tiez som mala nulovy zaklad alebo take polky som mala mozno)

jajka555

Lia
to som rada, lebo to nieje lacna zalezitost. citam, ze ty mas 410tky, kolko mas obvod prs? daval ti vysoky alebo stredny profil?

diamond26

jajka555

Ja mam len jednu podprsenku..a teraz na poslednej kontrole mi sestricka povedala ze si ju mozem oprat..tak som sa spytala ci mozem byt bez nej napr jednu noc a ona ze hej ..tak asi to nevadi tych par hodin..teraz je teplo malo by to rychlo uschnut..ale tiez som premyslala aj nad tym ci si nekupim este jednu niaku podobnu ale lacnu lebo vyhadzovat tolko penazi za dalsiu nebudem..

Lia86

Jajka,

Mne stacila jedna, aj dr som sa pytala a on vravel ze je to speci material, ze rychlo schne, takze ja som si ju oprala a fenom bola sucha za chvilu, podla mna netreba dve pooperacne...

diamond26

tifany

Ja mam 300 ml(vacsie by mi vraj ani nedal)..znacku Mentor..a myslim ze hovoril ze mi dava okruhle tvarovatelne..ale vypada to dost prirodzene ziadne dve gule...ja som mala predtym asi nulky teraz mam take dvojky...a ty mas ake ?

jajka555

baby co ste uz po operacii, staci si kupit jednu pooperacnu podprsenku? rozmyslam nad tym,kedze ju treba nosit nonstop skoro 8 tyzdnov, ze ako sa to da s pranim a pod, lebo asi par hodin bude schnut, nie? vam stacila jedna, alebo ste si kupili este jednu na striedacku?