Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tifany

diamond26
no ja som isla na operaciu s tym ze som mu hned povedala ze chcem mat velke prsia ze nech su to bomby,takze mi navrhol najvacsiu maximalnu velkost aka sa mi vosla...ja meriam 164 a vaha 47 kilo,celkovo posobim dost chudo ..a teraz sa mi zdaju tie prsia asi take trojky vobec nevyzeraju velke..no uvidim potom s pushupkou ake budu)

diamond26

tifany

A kolkatky mas z tych 360 ml?...a vysku a vahu mas aku ?..mne ani 320 nechcel dat..ze ostane pri tych 300 :) na mne by asi nevypadali velke prsia pekne :D

diamond26

jajka

Ono to vypada skor ako tielko vpredu na zapinanie..vobec mi to nepride ako podprsenka :D....ja som premyslala ze normalne niaku sportovu si kupit ale asi to kaslem ...

ladida

ahoj baby,mozem otazku,kolko vas cela ta sranda asi vysla?tiez nad tym vazne uvazujem,alevyvalit taku sumu penazi naraz sa mi nechce,hlavne uz mam deti,takze musim byt opatrnejsia..daju sa vraj uz aj na splatky,aspon tu-zijem v zahranici.