Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

diamond26

bianca
no myslim ze by sa mi uz aj dalo ..ruky viem celkom dvihnut a dnes tie svaly citim menej :) tak snad sa to lepsi..a tricko si si uz obliekala cez hlavu ci este nie ?ja uz pomaly neviem co mam nosit mam malo veci na gombiky :))

bianca003

diamond26 ja som si vlsy umyla na 3 den po opke nad vanou ,,, proste pokial sa ti dá a telo ta pustí tak sa tomu nebrán ...

diamond26

bianca

aj ja som skusala vsetko mozne a nic ...furt je oranzova..kaslem to ..dr poviem ze to neslo vyprat aby si nemyslel ze si nepriem veci ..mne osobne to nevadi ved nikto mi to nevidi :)

mozem sa ta este spytat ja som dva tyzdne po opke kedy si asi tam budem moct obliect tricko cez hlavu ?alebo vlasy umyt ?...:) zatial mi pomaha mama ja sa bojim ruky dvihnut moc vysoko ...

bianca003

diamond26
ahoj ja som skúšala všetko možné a nič nepomohlo... nakoniec som ju už ani nepotrebovala :-) a nahradila som ju športovou podprdou ... ( dokonca ani savo nezabralo )

carina

lia
tak pocuj, ja si dam tiez 410ml ved to mi nemozu byt velmi male, som trocha vyssia a sirsia ako ty a mozno prave preto by som nemala pôsobit ako babizna s mega kozami, ked uz ten zadok a boky mam. Este otazka, ake si mala asi prsia pred tym, lebo nemas fotku, skus pozriet na mna a porovnaj pls. tie 445 mi budu uz urcite moc velke, hlavne v podprde. A dufam, ze aj s tymi 410 budem mat take trojky, lebo so 445ml mi vravel lekar, ze väcssie trojky. Tak to ja uz vidim aj na stvorky za to... dakujem

Lia86

Carina,

Praveze ja vobec nie som drobunka, mam 170 cm a okolo 60 kg. Tak ako vravis, bez podprdky su uplne prirodzene, ako keby tam ani nebol silikon, ale ked dam push up tak niektorym ludom to doslova vyraza dych a nedokazu sa mi pozerat len do oci :))) Ale je to moc fajn pocit, na to si rychlo zvyknes, neboj, xixi. Kolegyna prisla po roku na navstevu z USA a vravela mi ze ked prisli jej dve kolegyne od nas z navstevy spat do USA ze dva tyzdne basnili len o mojich kozach:) to potesi. Velkosti sa vazne neboj, ja by som do mensich urcite nesla, uz tieto sa na mne stracaju bez podprdky a po detickach pojdem do vacsich:)

diamond26

Prosim vas poradte mi nieco na skvrny..vobec mi nejde vyprat podprsenka....ja neviem cim ma tam natreli ked to vobec nejde z nej dole :-//

jankaaaaaaaaa

adka: mozes si dat u gyn. predpisat tabletky na oddialenie menstruacie, je to asi pohodlnesie ako mat mens. pocas operacie a pocas prvych ndi po op.