Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

jankaaaa, ja mam rez pazuchou aj som taky chcela, aj ked teraz je to troska neprijemne, ale nelutujem:) da sa to v pohode zvladnut a to lekar posudi, kadial je to pre teba vhodne vkladat

manula

diamond,
no ja mam podprdu z www.siklienka.sk
ale neviem naco vymyslas :) Ja som dnes ju prala, za polhodku to bolo vyprane, hodinku visela, potom troska fen a mohla som si ju po 2 hodkach obliect, hned ako som si ich vyvencila :)

manula

caute baby,
no par dni tu nie som co som si urobila vyletik za panom doktorom najskvelejsim Cevenom a vy ste tu konecne toho popisali :)))

jankaaaaaaaaa

jaaaaj. jasne viem co to je..
inac ma zaujima nazor vas, ktore uz silikony mate.. co je lepsie ci rez pod prsia ci cez pazuchu. citala som nazory lekarov a tak, ale zaujima ma nazor zien co to absolvovali.. nejake pre a proti

Lia86

Jankaaaa,

To su hadicky, ktore mas zavedene do prs resp. do inych operovanych casti (koleno, brucho...) a su napojene na flasticky, v ktorych je podtlak a krasne ti to vytiahne vsetok ten bordel, sestricky pravidelne kontroluju a zapisuju kolko toho odtieklo, ci sa to neupchalo a pod... Napisala som to ako laik, tak polopatisticky :)

Lia86

Zuza123,

Niektori doktori davaju dreny, ja som bola u dr. Trsku a ten dava na dva dni, to kvoli tomu aby ti vytiekol vsetok bordel z prs a nebudes mat opuch (ak neodtecie, su opuchy a ta tekutina sa dlho vstrebava). Taktiez mi vravel ze sice to nie je vedecky podlozene ale s niektorymi odbornikmi sa zhoduju v tom ze tie dreny znizuju riziko tej kontraktury..

alore

silviklh,ahoj prosim ta myslim ze ty si bola na operacii oci u manzelky doktora cervena. Nenapisala by si prosim,nejake podrobnosti kontakt. Ako dlho si cakala na opku? To nie si v narkoze,ze? ako dlho to trva a za kolko si sla do prace? A kolko ta to vyslo? Dakujem

diamond26

Prosim vas mozete mi poradit?Da sa objednat ta kompresivna podprda aj niekde na nete ???Rozmyslam ci si predsa len nekupim este jednu.. Dakujem ..