Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

lia
mas krasne prsia, vyzeraju na tebe uzasne ale ja by som sa takych v mojoj pripade zlakla. Ved by ludia asi zinfartovali, keby ze take nieco vytasim. Mas 410tky a kolko merias? Ty si asi drobunka, ze? Inak bez podprdy vyzeraju uplne normal, prirodzene ale ked mas podprsenku a vystrih, tak to na mna posobi tak, ze len na prsia sa pozerat. Ako magnet :) a toho sa trocha bojim, ci sa s tym budem vediet zmierit, ze mi budu ludia len do vystrihu pozerat. Ale zase pri mojej vyske mam obavy, ci sa mi 410 nestratia... ja uz nepatrim medzi normalnych, uz nech to mam za sebou, lebo zosaliem

carina

lia
mas krasne prsia, vyzeraju na tebe uzasne ale ja by som sa takych v mojoj pripade zlakla. Ved by ludia asi zinfartovali, keby ze take nieco vytasim. Mas 410tky a kolko merias? Ty si asi drobunka, ze? Inak bez podprdy vyzeraju uplne normal, prirodzene ale ked mas podprsenku a vystrih, tak to na mna posobi tak, ze len na prsia sa pozerat. Ako magnet :) a toho sa trocha bojim, ci sa s tym budem vediet zmierit, ze mi budu ludia len do vystrihu pozerat. Ale zase pri mojej vyske mam obavy, ci sa mi 410 nestratia... ja uz nepatrim medzi normalnych, uz nech to mam za sebou, lebo zosaliem

carina

zuza123
ahoj, ja budem 8.10. ale v Poprade. Uz si volala do Siklienky na silkace? Ja sa bojim, dnes som to mala v plane ale bola som u lekara s nohou, pretoze sa mi pretazila behanim a nevedela som rano chodit, boli to jak slak. A ten mi dal lieky, tak som sa zlakla ake, hovorila som mu o op a velmi sa mu to nelubilo. Ze ci mi je to tak velmi treba. Mala som fajnu vystuzenu podprdu a svoje mam take jednicky, cize take fajne dvojky som v nej mala. Meriam 176 a vazim 68, pod prsiami 77 a cez 84-85

Baby, spytam sa este takto. Je tu niektora so silikonmi 445 resp. 450 a zdaju sa vam "male" alebo nie prilis velke?

rita149

Ahojte,chcem informovať. dnes som sa dočítala ze operácie prsníkov robia aj v lokalnej anesteze. Počuli ste už o tom niektorá???

diamond26

Babeny mozem som 12 dni po opke a chcela by som si dnes vecer vybehnut von ...sadnut si niekam ..mozem si dat normalne alkohol ?nie opit sa len par poharikov..dufam ze to nema vplyv na prsia :))

Lia86

Ciara3,

Preco by bola Barborka trapna? To skor ty si naivna ked si si myslela ze dostanes pristup do galerky len tak zatial co vsetky baby museli poslat foto svojich prs... sorry babe

diamond26

manula

Ja som si vceraprala tuto podprdu a vobec sa mi nevyprala stale je oranzova..budem nato muset dat asi savo alebo co ..a premyslam ze si kupim este jednu nech si to mozem striedat..sak uvidim hlavne nech si tuto nejak vyperem do pondelka