Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adka_22

ahojte baby stalo sa vam niektorej ze ste mali pri opke menstruaciu? nevadi to alebo sa musi odlozit?v utorok mam opku ale meskalo mi to dva tyzdne a dnes som to dostala, nepoznate nejaky recept cim ju mozem skratit? dakujem za kazdu radu

carina

repka a musela si doktora presviedcat aby ti ich dal, lebo si velmi chudunka aj pod prsiami mas ovela menej ako ja. ja mam az 77 a som o 12kg tazssia!!!

Mata221

blondgirl

ahoj, chodis sem? ci len citas? si pisala, ze ides tiez 5.11 do PK :) tento tyzden mi volala uz sestricka, ze ci to plati u mna hehe :)) uz sa nam to kraaati ;-)

repka

carina

... ja mam 175 cm a mam 450 ... nezdaju sa mi az take velke..pri vyske sa to strati.. ja mam 56 kg a pod 72..podprsenku nosim 70 F .... ak rozmyslas, ci dat menej, tak podla mna urcite nie... nie je to vela na tvoju vysku :) ... ale zasa tiez zavisi od vkusu - ja som chcela vacsie od zaciatku...

leus

carina
to je tak, cim viac sa sprtas za to na nete, tym viac spekulujes, aj ja som ten pripad, ale ja aspon s velkostou mam v hlave zrovnane od zaciatku :)

carina

lia
mas krasne prsia, vyzeraju na tebe uzasne ale ja by som sa takych v mojoj pripade zlakla. Ved by ludia asi zinfartovali, keby ze take nieco vytasim. Mas 410tky a kolko merias? Ty si asi drobunka, ze? Inak bez podprdy vyzeraju uplne normal, prirodzene ale ked mas podprsenku a vystrih, tak to na mna posobi tak, ze len na prsia sa pozerat. Ako magnet :) a toho sa trocha bojim, ci sa s tym budem vediet zmierit, ze mi budu ludia len do vystrihu pozerat. Ale zase pri mojej vyske mam obavy, ci sa mi 410 nestratia... ja uz nepatrim medzi normalnych, uz nech to mam za sebou, lebo zosaliem