Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lenicek

ahojte baby uz dlho citam vase diskusie som obiednana na konzultaciu k dr cervenovi chcela by som si nieco pozriet v galerii, vedel by mi niekto poradit ako sa tam dostanem ide na konzultaciu ohladom prs.

carina

zuza123
ja budem v pondelok, chcela som dnes ale ma napadlo, ze je sobota. Ja zijem v rakusku ale po op budem doma v kosiciach, preto som chcela do popradu a kedze tam doktor cerven chodieva operovat, tak to je premna najlepsie riesenie. Ale to je v pohode aj tyzden pred op, ked sa s nimi dohodnes, lebo uz som volala asi v maji alebo tak nejako, ked tu jedna baba chcela prepustit svoj termin op a vraveli, ze to by stihli...

diamond26

Este mam taku otazocku na vas ktore ste po opke uz dlhsi cas..Po akom case ste zacali spavat na boku a na bruchu ?..A so sexom ste kedy zacali ?.. ja si to neviem este predstavit..ale som len dva tyzdne po opke

davidoff

silviklh

a ja som uhádla 15 :D ale vidno to pekne u tých báb ktoré majú a ktoré nemajú spravené. Ináč jedna tam má také pekné prsia reálne jej, nemá silikóny, menšie ale pekné okrúhle a také som mala aj ja pred dvoma deťmi, také by som chcela zase mať, také aké som mala :)) dúfam že budem mať ale až za 6 mesiacov :"(

KatkaLopatka

AHOJTE BABY,

dnes som bola po 3 a pol týždňoch na kontrole vyberať stehy a úplne som sa zabudla opýtať či už si v pohodičke môžem porelaxovať vo vani. Kedy vy ste si dali normálny kúpeľ? :)