Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadulienka8285

ahojte kocky ja idem na OP vo stvrtok o 7.30 tam mam byt poprosim vas co si mam so sebou vsetko zobrat do nemocnice???? a este stale som na pochybach mam navrhnute anatomicke ale kazda kocka z vam mam gule tak ja len dufam ze to bude dobre vyzerat a budem spokojna

manula

leila, to su ale ceny dr, cervena, neviem ci je to zhodne s pikulom ..a ja som bola operovana v Pezinku a tam to bolo este o nieco lacnejsie, predoperacne som si robila v BA za 40eur

manula

leila888,
Novamed (toto platilo v april 2011, tak su mozne nejake odchylky )
cena za operaciu 1013,-
cena za narkozu 330,-
cena za lozko 119,-
ES implantaty 730,-
podprsenka 65,-

manula

Lenicek,
ak citat dlho tuto diskusiu ako pises, tak by si mala vediet, ze ak sa chces dostat do galerie, musis poslat fotky "pred" na tento mail aj s tvojim nickom
baskabahnova@centrum.sk
a barborka ti posle pristup do galerie :)

manula

diamond26
mne uz ide aj lezat na boku,ale radsej este tak nespavam, doktor povedal, ze na bruchu az tak po 6tt tusim...to uz nejak vydrzime,nie? :) a mne je to vlastne jedno, na bruchu nespavam, so sexom tiez neviem ako :)))) ale pokial sa ti da, preco nie? :)
Ja uz nosim normalne par dni aj vsetko cez hlavu davam, len vyskusaj ide to :)

Ja som taaaaaaaaaka spokojna s tymi prsami, ze dovidenia :)))) prave som si ich tu vencila na dve hodiny a ked idem okolo zrkadla musim zastat, ze ten uzasny dekolt v tielku je moj? :))))))

Viac ma ale boli lava strana, okolie sitia mam akoby strpnute aj vrch ruky z vnutornej strany a divne ma to aj pobolieva..snad ok a len vsetko otlacene z tej podprdy...:/ aj jazvy mam uz len jemne ruzove, nejak to ide rychlo a dokonca aj prsa mi idu pekne k sebe a niekedy su maksie , inokedy stvrdnu...a co ste pisali tie vlnky, mam pocit, ze ked sa zohnem mam ich aj ja...

Mata221

blondgirl=hanulicek

:) v pohodicke

noo jasne, tym si to vlastne potvrdila, ze ides na to ;-) ja som sestricka tiez hovorila, ze este zavolam urcite ze co a ako..

..mne ide davat 240 ml, vysoky profil, rez pazuchou,gulate :) a tebe? z akych si to zmenila na ake? :)