Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

leus
ja tu mam vlastne tiez len prechodne pobyty a to rovno dva :) jeden vo vorarlbergu a druhy v niederoesterreichu. a ty?

leila888

Chcela by som sa opytat,kolko stoja silikony zn.Eurosilicone a podprsenka co sa musi po operacii nosit.A tie baby,co ste boli operovane v Novamede,kolko stoji noclah,narkoza?

blondgirl007

Mata221 to patrilo tebe odo mna, blondgirl:) musela som sa prihlasit pod inym menom lebo som zabudla heslo k blondgirl:))) ale uz som si spomenula:)))
som trubka xi xi

hanulicek

Mata221 velmi neprispievam, ja pozorne a pravidelne citam:)
mne este nikto nevolal, aleee moze to byt tym, ze som v utorok volala s doktuurkom:) lebo som si este trosku ml pridala, ze ked uz do toho idem, tak nech som spokojna a nespekulujem, ze sa mi maaali:)a doktorko mi vsetko odobril, tak somspokojna.
asi pochopili, ze som si to nerozmyslela...ale mam im volat ako dopadnu predoperacne...
ty budes mat ake prska??? velkost, profil, atd...:)

bianca003

diamond26
ja ked som išla na stehy tak sa mi už dalo tričko aj cez hlavu ale u každého je to iné ... skor ta asi brzdí ten pocit že si bola zašitá pod pazuchami :-) ale je to iba pocit...