Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

adka
myslis, ze budes schopna citat? neviem, ci si nieco take vezmem, nad tym som vobec neuvazovala. Telka al. nieco take tam bude, tak snad sa nebudem nudit, dostanem nejake oblbovaky tak dufam, ze z toho budem spat, aby ma nic nebolelo. Uz som absolvovala jednu operaciu a bola som z toho otapena, aj ked v noci som spat nevedela, tak som zvedava ako bude. Ja tiez dufam, ze nam vsetko vyjde podla predstav, uz sa tesim ale su tam samozrejme aj obavy, tak si drzme palce :))

manula

ahojte :)

babulky vsetkym co to mate tesne pred sebou drzim silno palce, budem na vas mysliet a hned sa ozvite co a ako :)))) tesim s vami a myslite len na to ake budete krasne potom a bolest bude ovela ovela slabsia...:)

Merala som si obvod tak z mojich 82cm ci 84 uz ani neviem mam 92!!!!!! :))))))))) jupiiiiiiiii

adka_22

jajka555
tak dufam, ze nam to vyjde podla predstav a budeme spokojne...ja som si zbalila este knizku a mp3-ku keby som sa nudila...

jajka555

carina
ja som sa nakoniec rozhodla pre 450tky, pretoze medzi 400 a 450 bol rozdiel len par milimetrov, takze som chcela radsej vacsie. takze podla mna tie 445 budu uplne super, ale sama sa musis rozdhodnu, podla mna ti to urobi max 1cm na obvod prs oproti 410tkam, takze sa nemas coho bat, ze budu velke

jajka555

dadulienka, adka
drzim vam palce na opke, ja mam ist v stredu, takze mame vsetky podobne terminy. ja si beriem len hygienicke potreby, spodne pradlo, papuce, pyzamo a asi nic viac. len si musim este kupit veci na gombiky, lebo nemam doma absolutne nic, takze dufam, ze nieco zozeniem, nech tam mam v com spat a aj na doma mi nieco treba.

leila888

Daisynka

zatial som nebola u neho ani na konzultacii,len som si s nim pisala a napisal mi,ze operacia by bola mozna aj vo zvolene.mna pred 9 rokmi operovala dr.kernerova,chcem si silikony vymenit za vacsie.ako na teba posobil?nepozdava sa ti?na mna ako sme si pisali posobil velmi milo.

Lia86

Zuza123,

Ano, bola som v nemocnici dve noci, kazdu chvilu sestricky kontrolovali kolko tekutiny mi z drenov vytieklo, kazdy den prisiel dr a robil prevaz, pozrel ci je vsetko v poradecku, o dva dni po opke vytiahol dreny, urobil prevaz a isla som domov. Dr. Trska dava kazdej dreny, nedaval len mne. Po vytiahnuti drenov sa mi velmi ulavilo, nemala som ziaden opuch a ani jedinu modrinku. Tak to asi splnilo svoj ucel:)

Lia86

Carina,

Ja som mala take dvojky pred opkou, tvarovo trosku ine nez ty. A teraz mam take stvorky, nosim 70D. Neboj, nebudu na tebe 410 ml velke, ako vravim, ked nemam podprdku, tak sa uplne na mne stracaju. Takze velkosti sa ozaj neboj, skor by si mohla po operacii banovat ze si si dala mensie, vazne.

Daisynka

leila888

Ahoj citam ze ides na opku k dr. Pikulovy. Ja som bola unho na konzultacii termin este namam dohodnuty ale opka by bola vo Zvolene.Niesom pevne rozhodnuta prenho chcem este ist pozriet aspon jednu kliniku a potom uvidim alebo by mi stacila nejaka kocka ktora ma skusenosti s tymto doktoroom:)

adka_22

Dobre ranko,zdravim vsetkych posledny den ako plochana, zajtra o tomto case to uz budem mat za sebou. Neviem sa dockat, ale aj sa strasne bojiim, kto si na mna spomenie drzte prosim palce, hned ako to bude mozne dam foto :)