Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

diamond26

Manula

Ahoj... tak dnes som bola na kontrole ..vyberal mi stehy ..dalsia kontrola o mesiac..
Citim sa az zazracne dobre...neviem ci mi to vino pomohlo alebo co :)) ale vobec si nepripadam ze som bola na niakej operacii... A ty ako ?

Daisynka

leila888

ja chcem az sa mi to cez zimu pekne zahoji az mozem na jar uz aj do solarka a tak potom na slniecko pekne. Ja meriam 170 cm a vazim 50 kil ale obvod pod prsiami nemam ani 70 :) ja som strasne uzka :) ale navrhol mi gulate 325 ml Nagor implantaty ale uvazujem ze dam o kusok väcsie asi sa za nim este raz stavim . A nie predoperacne v tom niesu ale inak je tam uz vsetko aj ta podprsenka. Ja uz by som sla aj zajtra na opku ale ja mam antacku a tu musim mesiac pred operaciou mat vysadenu takze teraz mam este jednu na mesiac a potom vysadim a po sutazi sup na ceciky :)

zuza123

manula

prosim Ta kolko merias ?Ja si idem davat presne tie iste implantaty ako ty.Je ta velkost ako trojka podprda? Alebo?

leila888

Daisynka

tak to je dobra cena.a uz je v tom aj predoperacne?a aku znacku implantatov ti navrhol?a velkost?ja by som chcela operaciu koncom januara,no najskor musim ist na konzultaciu.

Daisynka

leila888

Nie praveze bol uplne v pohode taky celkom aj srandista mi prisiel :) no lebo on je vlastne v novamede a aj v medicentre vo zvolene. Ja som skor chcela ist niekde kuknut este zo zvedavosti a bola som zvedava jasne ze aj na cenu a tak. Ale tak zatial mi navrhol 2100 eur uz zo vsetkym takze si myslim ze super. Len sa ho este skusim opytat ci by to nebolo skor lepsie mat opku v Banskej Bystrici lebo ja som z Cadce a do Zvolena dost blbe spoje.Ale tak to uz je nepodtstne. Ja si ich chcem dat zaciatkom decembra. Povodne som chcela skor o mesiac ale teraz som v jednej sutazi a tu nam o dva mesiace presunuli takze pojdem az rovno po sutazi.

manula

no ja som citala akurat pred operaciou,ked som cakala, kym sa dostanem na radu...:D potom by ma ani nenapadlo, som bola rada, ze som rada :))) akurat TV,ale ani to som moc nevnimala :)

adka_22

jajka555
v najhorsom pripade si ju neprecitam ale pre istotu si ju beriem, naozaj neviem ako sa budem citit a co budem moct s rukami (ne)robit, ale viem ze preberanie po narkoze je hrozne,vyberali mi mandle v celkovej narkoze pred dvomi mesiacmi-stastie ze uz nenarastu...teraz sa ale neviem dockat zajtrajska tato bolest mi bude stat za to...drzim silno paste nech sme spokojne :)

manula

jajka555,
v sobotu to boli 2 tyzdne :) pekne vyplnili to je fakt :D presne ako mi doktor predpovedal...mam 400ml okruhle VP ES

jajka555

manula
vdaka :)) ty si kolko po op? ake velke mas implantaty? pekne ti vyplnili hrudnik, ze 10cm :))) aj ja chcem tak :)))