Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

ahojte baby tak uz mam aj ja po. chrbat ma bolel v noci priserne. uz taham treti den, rezy ma bolia a tie krize, ach jaj. co poradite na chrbat? rozmasirovat alpou alebo mate ine metody? dakujem za rady

Daisynka

leila888

Super tak potom napis ake mas z neho pocity. Kumne bol mily usmievavy a taky srandista ukazal mi fotky z operacii a ked som to kukala tak sa smial ze aj vy chete take co ?A nebojte budete take mat :)ked som tam bola ja akurat tam mal pekny naval lebo chvilu meskal bola tam aj jedna kocka co bola asi tesne po poeracii a mala rez pod pazuchou.Ja chcem pod prsom.

davidoff

jupííííííííí presne za 20 dní idem na to. 10.10. krásny dátum, dúfam že všetko dopadne ako má, tešííííííííííím :))) už nech nahadzujem fotku PO do galérky :))

leila888

Daisynka

tak zajtra idem ku dr.Pikulovi na konzultaciu-prave som tam volala tak uvidim,ako sa dohodneme.ja si tam chcem dat urobit aj predoperacne.a ak sa ti bude dat,daj si vacsie implantaty.

diamond26

manula

To by aj mna zaujimalo kedy mozme :)))) ale asi je nato este skoro .ja mam chlapa teraz mimo sk pride koncom oktobra to uz snad budem schopnejsia :DD

belinea40

Ahojte, ja idem zajtra ráno... začínam mať strach... Idem do Levíc, implantáty MC ghan dual gel, 490 ml. Dufam že nebudu velke, ale som vysoká a tak dost stavaná, tak dúfam že to bude OK:) Držte paste dievčatá

manula

diamond,
ahoj, jasne, ved vinko je liek :))) aj ja sa citim dobre,ale samozrejme este fit nie som a tlaci ma to, sem tam divne pichne, poboli,ale zvladam, dnes krava som sa pozabudla a tri tazke tasky z obchodu som vliekla :D a v kabinkach som stravila dlhooo, co som skusala podprdy a obzerala sa :D

manula

zuza123,
Zuzka, meriam asi 163-164cm, som krpec :))) neviem posudit, kedze som nikdy nemala prsia, nevyznam sa co su trojky a tak,ale dnes som si skusala podprdy a D !!! mi boli akurat...vyzerali riadne velke,ale ked som dala na seba, sadli ako uliate ..parada :) asi take vacsie trojky predpokladam...