Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

KatkaLopatka

Bianca1236

Som veľmi zvedavá ako to vypadá, možno to budem v budúcnosti riešiť aj ja..ale zatiaľ sa mi vidí, že možno ani nie :)
Tak len to nejak preži, uvidíš, už po týždni to bude oveľa lepšie. Hlavne sa zbytočne nenamáhaj a nechaj sa obskakovať :)

Bianca1236

katkalopatka
boli to okolo pravej bradavky, lavu ani necitim. mam ten kotvovy rez, a videla som ich ked ma prebalovali na druhy den, a su paradne aspon co som videla. ale moc toho nebolo lebo to prave trochu krvacalo tak ma rychlo zabalili. uff no som zvedava ako mne odpuchnu, niekedy mam pocit ze vystrelia na plafon :D za tyzden pofotim aj ja, nech tam mam v galerke nieco viac nez tie psie usi :D

KatkaLopatka

Bianca1236

Mne poriadne odpuchli, fakt teraz ľutujem, že som nedala viac :D a to som mala takú dilemu či nebudú veľké :D Potom nahodím foto. Takže ty ešte ani netušíš ako vypadajú, však? Veľmi to bolí okolo bradaviek?

Bianca1236

ahoj katkalopatka, dakujem za radu :) mne ten flector akosik nezabera :( nechapem preco. ale masaze skusam, staraju sa o mna doma. tomu sa inak nechce verit ze ty to uz mas mesiac za sebou :) ako to rychlo ubehlo. ako sa ti usadili? mne sa zdaju ako dva stany, a pravy ma pobolieva viac. este nemam tu podprdu, iba bandaze, ze to koli tej modelacii

KatkaLopatka

Bianca1236

AHOJ, no super, že už to máš za sebou :)
Ja som na chrbát brala ten flector a veľmi mi pomohli aj masáže, ja mám taký masažny prístroj relax and tone. Ale prvé dni by som bez tabletiek a práškov nezvládla. Tak nech ti bolesti rýchlo prejdu. Ja už mám mesiac po a cítim sa relatívne ok. Strašne sa teším na prvú podprdu :)

carina

davidoff
aj ja tebe drzim palceky, tak si potom popiseme, co a ako :)))
adka
juchuu gratulujem, aka statocnica ;) ze cvicila celu noc, ta ty si dobry kaliber :)
podavaj info ako sa mas :)

adka_22

caute kocky,zdravi vas nova prsatica prave som prisla, vcera to bolo hrozne ked som si sadla ale celu noc som cvicila sedenie a dnes vsetko v pohode aj doktorko sa cudoval ze jak mi to ide :)
dnes som videla svoje bublinky a vyzeraju paradne, len ma stve to nafuknute brucho, aj vy ste ho mali take velke a kedy ste ho mali normalne?
zaroven pozdravujem cely tim v BB a hlavne dr. Cervena!

davidoff

silvik lh:

už som sa Ťa to Silvik raz pýtala, prosím ešte raz mi napíš, 10.10 idem na to, aj nos aj prsia, takže mám lieky Aescin a Flector EP Rapid. Ten flector začnem užívať doma, až keď ma pustia proti bolesti že? Či aj tam si mám dať ešte? A ten aescin má kedy začať brať a koľko a ako dlho. A ešte mi doktor povedal že mám brať aj Ascorutín. Ten Aescin nie je niečo podobné? Silvik h napíš prosím Ťa. Vopred ďakujem

carina

caute baby,
ako je to s tym ascorutinom? kedy mam vziat poslednu tabletku? v den op uz asi nie, ci?
inak som volala do siklienky a ta baba bola uplne zlata! tesim sa ako mi vysli v ustrety, poslu mi na kliniku 410ml aj 445ml. aj ked ich nebudem moct vidiet, chcem vediet, co na to doktor...
bozeee uz 8.10. bojim, bojim :)