Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

bianca003

určite to zvládnem, aj keď ja to budem mať horšie, ide mi naraz v jednej narkóze robiť rhinoplastiku aj ugmentáciu, no nič, musím vydržať :)) Určite to bude stáť za to

bianca003

davidoff
dakujem ..... tak za chvílku aj ty ideš na to :D Držím palce a potom daj vediet ako zvládaš :-) neboj sa nie je to také strašne :-))))

KatkaLopatka

zuza123

No doslovne malé nie su, ale čakala som, že budú väčšie. Ja meriam 174cm, dala som si 420ml a to som myslela, že je to strašne veľa, pôvodne som mala veľkosť 75B. Nechcela som mať vyslovene veľké koziska. Po operácii sa mi zdali také akurát, ale teraz po mesiaci sa objem po odpuchu dosť zmenšil. Teraz v tej pooperačnej podprsenke to vypadá ako pred tým s push-upkou. Čiže nikto si nič nevšimol. Tak či tak, je to oveľa lepšie ako pred tým, som šťastná prešťasná, ale keby som sa mohla rozhodovať ešte raz, určite dám min. 450ml aby boli také ako po operácii :D

zuza123

manula a diamond 26

vy ste uz ake macherky ,mozete uz aj ruky zdvihat? Ja neviem ,co myslite kolko si mam zobrat dovolenky ked potrebujem v praci aj zdvihat hore ruky?Dik

Daisynka

leila888

tak to je super ako ked tak radsej chod do Zvolena a za usetrene peniaze si potom kupis nejake pekne pradlo :) to uz mas jedno kedze doktor bude rovnaky. Ja chcem vlastne tiez posledny novembrovy tyzden este snim dohodnem presne a hlavne sa ho spytam ci mozem hodit aj väcsie implantaty lebo tu baby dost pisu ze by brali aj viac a pred operaciou sa bali ci nebudu velke :)este uvidim ako budem riesit predoperacne lebo takisto su tu kadejake skusenosti jedna kocka zaplatila za ne 60 ina ani nie 10 a dohlupa :)

zuza123

KatkaLopatka

Tebe sa tvoje zdaju male? Prosim ta a ake si si dala implose?Teraz som aj ja uz v pomykove,ja meriam 182cm a idem si davat 400ml co myslis?

diamond26

Babeny ktore ste po operacii cca 2 tyzdne a viac.....mate tie jazvy este prelepene ??ja som si nejak nezapamatala ci si to mam uz o tyzden nechat odlepene alebo co .....dalsiu kontrolu mam az o mesiac..a sestricka mi hovorila ze o tyzden si mam to lepidlo umyt z tych jaziev a neviem ci to znova prelepit alebo nechat tak..to budem uz 3 tyzdne po opke.....

davidoff

bianca003

super že nefajčíš, dúfam že Ti to vydrží do konca života :)) Môj muž prestal po 20-tich rokoch fajčiť, som šťastná už nefajčí 5 rokov a tiež je velmi rád. Takže len tak ďalej, aj ja budem cickaňa už o chvílku presne o 19 dní HURÁÁÁÁÁÁÁÁ

leila888

Daisynka

tak ti pisem,ako som ti slubila.dr.Pikula bol velmi zlaty,je to velky sympos.dohodli sme sa na zn.Eurosilicone 500ml.chcela som vacsie ale povedal,ze tie sa robia na objednavku a ze keby mi ich dal,tak by to vyzeralo ako keby som mala jedno velke prso s dvomi bradavkami.zavola mi ohladom predoperacneho,to si chcem dat urobit v Novamede a operacia bude posledny novembrovy tyzden.ak ma bude operovat vo zvolene,bude ma to stat okolo 2130eur a v BB 2280eur.tak by som radsej brala ten zvolen.ale fakt bol velmi zlaty a velmi ochotny.

bianca003

Ahojte baby ..... všetkým novým gratulujem :-) a tie čo máte pred držím palce :-)
pozerám že sa nám pekne rozrastá rodinka cickaniek :-D ja už som 3 mesiac po a všetko super ... a musím sa pochváliť že vdaka tomu že som si dala spravit prska som sa mesiac pred opkou zatala a prestala som aj fajčit a úspešne nefajčím už 4 mesiac :D a v poho...